Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχοντας για μια ακόμα φορά στην «Κοζανίτικη Αποκριά» διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, εκδήλωση γευσιγνωσίας και οινοποσίας με τοπικά προϊόντα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Τοπικοί καταξιωμένοι αρχιμάγειρες «Σεφ» μαγείρεψαν επί τόπου αποκλειστικά με προϊόντα που παράγουν οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών της περιοχής μας και παρουσίασαν ενώπιον του κοινού παραδοσιακές συνταγές των ημερών που προσφέρθηκαν ν στο κοινό με συνοδεία εκλεκτών οίνων και τσίπουρου.
Ειδικότερα, οι σεφ Θεόδωρος Καραθανάσης και Άγγελος Ναουμίδης μαζί με το Γιάννη Ματούλα μαγείρεψαν τοπικά εδέσματα, τα οποία και γεύτηκε ο κόσμος. Η «υπαίθρια κουζίνα» του Επιμελητηρίου στήθηκε μπροστά από τον στεγασμένο χώρο της πλατείας. Το Επιμελητήριο Κοζάνης έκανε ένα ταξίδι γεύσεων και οινικών εξερευνήσεων του τόπου μας. Το Επιμελητήριο και ο κόσμος της Κοζάνης «Επιλέγει τοπικά!», γιατί «Στηρίζονταςτις επιχειρήσεις του τόπου μας, στηρίζουμε την τοπική οικονομία και τους δικούς μας ανθρώπους».
Θανάσης Τέγος