Ελληνικές βιολογικές ελιές σε κάψουλα, συμπλήρωμα διατροφής για μείωση της χοληστερόλης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η κλινική μελέτη του συμπληρώματος διατροφής, προερχόμενου από επιτραπέζιες βιολογικές ελιές «Καλαμών» βιολογικών ελαιώνων από...

Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με την «βούλα» της ΕΕ

Με τον κανονισμό 2023/5η Ευρωπαϊκή Ένωση, στις αρχές Ιανουαρίου,  ενέκρινε τη διάθεση τροφίμων με συστατικό μερικώς απολιπασμένη σκόνη οικιακού γρύλλου (Acheta domesticus), ως...

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα καταναλώσετε θαλασσινά και οστρακοειδή με ασφάλεια – Οδηγίες του ΕΟΔΥ

Όσοι επιλέγουν να νηστέψουν, δεν καταναλώνουν τρόφιμα ζωικής προέλευσης όπως κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά και αυγά, ενώ καταναλώνουν τροφές όπως δημητριακά,...

Έρευνα: Συσκευασμένα ψωμιά, δημητριακά και έτοιμα φαγητά συνδέονται με κίνδυνο καρκίνου

Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη μέχρι σήμερα αξιολόγηση όσον αφορά τη σχέση ανάμεσα στις πολύ επεξεργασμένες τροφές και στους καρκίνους....

Page 1 of 7 1 2 7