Είναι η μια από τις δύο φορές, που η θρησκεία μας, διακόπτει την νηστεία της τεσσαρακοστής για να γιορταστεί μια...
Κρασάτο - στη σχάρα - ξιδάτο - ψητό στο γκριλ - κεφτέδες - γιουβέτσι - σουβλάκι - στιφάδο - με...
Τα πορτοκάλια αυτήν την εποχή είναι τα πιο κατάλληλα και όταν την άνοιξη θα λιγοστέψουν, η μαρμελάδα που θα φτιάξουμε...
Όλοι λατρεύουμε τα γλυκά των γιορτών, όπως είναι οι κουραμπιέδες, τα μελομακαράνα, αλλά και η βασιλόπιτα και φυσικά οι περισσότεροι επιλέγουν να τα φτιάξουν...
Είναι ένα εύκολο και πρόχειρο φαγητό, γι' αυτό καλό είναι να έχει κανείς πάντα στο σπίτι στην άκρη μια ποσότητα...
Αυτό το παραδοσιακό φαγητό με πατάτες γιαχνί είναι τόσο εύκολο στην προετοιμασία, με λίγα απλά υλικά και έτοιμο σε λιγότερο από...
Χρόνος παρασκευής: 12 λεπτά Υλικά: Μία κονσέρβα κονκασέ (ντομάτα) ή 3 ώριμες ντομάτες 4 αυγά Τυρί φέτα, κατά προτίμηση καλαθάκι...
Ο χαλβάς με σιμιγδάλι είναι ένα εύκολο παραδοσιακό, θρεπτικό, γευστικό, νηστίσιμο και ωφέλιμο γλυκό. Δεν χρειάζεται ψυγείο και μπορούμε να...
Ο μουσακάς είναι ένα πιάτο από μαγειρεμένο κιμά, μελιτζάνες και πατάτες και συναντάται σε διάφορες μορφές σε όλα τα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή...
Από τι φτιάχνεται η γούστερ σος και πού χρησιμοποιείται Παρασκευάζεται από σόγια σος, ξύδι, διάφορες γλυκαντικές ουσίες, αποξηραμένη αντζούγια, ταμάρινθο,...
© 2024 Θάρρος. All rights reserved.