Με την βαθμολογία στους Τορ-10 για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Μάντσεστερ της Αγγλίας

Με την βαθμολογία στους Τορ-10 για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών στο Μάντσεστερ της Αγγλίας

Μάιος του 2022 και βρίσκει  τον αθλητή του Συλλόγου μας Αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή ανδρών,   στους  ΤΟP ΤΕΝ  στο παγκόσμιο και ολυμπιακό RANKING  !!!

 Πιο συγκεκριμένα,  στην θέση   Ν° 7 στο παγκόσμιο ράνκινκ  και στην θέση νούμερο  Ν°10 στο Ολυμπιακό ράνκινκ, στην ολυμπιακή κατηγορία των  – 80 kg  βρίσκεται  για τον μήνα  Μάιο.

 Μια βαθμολογία  η οποία  θα  τον συνοδεύει  ενόψει  της  συμμετοχής του ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας  στο πανευρωπαϊκό  του Μάντσεστερ ,  δίνοντάς του  την θέση   Ν° 3   στο ταμπλό της διοργάνωσης  !!!

 Επτά   συμμετοχές  για το 2022  ως μέλος  της Εθνικής μας ομάδας για τον αθλητή μας με υψηλή  βαθμολογία να τον συνοδεύουν στις διοργανώσεις που θα λάβει  μέρος:

1η ) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών (Μάντσεστερ 2022  ) Μάιος

2η ) 1° GRAND PRIX  (ΡΩΜΗ 2022 ) Ιούνιος

3η ) Μεσογειακοί  αγώνες  όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων  ( Αλγερία 2022 ) Ιούλιος

4η ) 2° GRAND PRIX  ( ΠΑΡΙΣΙ 2022 ) Σεπτέμβριο

5η ) 3° GRAND  PRIX  ( ΜAΝΤΣΕΣΤΕΡ 2022 ) Οκτώβριος

6η ) Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών ( ΜΕΞΙΚΟ 2022 ) Νοέμβριος

7η ) Final  GRAND  PRIX  ( ΚΙΝΑ 2022 ) Δεκέμβριος

 Συμμετοχές που θα του δώσουν  έξτρα  βαθμούς πέραν των  40  από τις συμμετοχές  του στα   G2   πρωταθλήματα που μπορεί  να λάβει  μέρος  ανά τον κόσμο , με στόχο  να αναρριχηθεί  στους  έξι  πρώτους  στο Ολυμπιακό  ράνκινκ ως τα τέλη  του   2023,   που θα του δώσουν  την απευθείας  συμμετοχή στους ολυμπιακούς Αγώνες  στο ΠΑΡΊΣΙ  2024, χωρίς την διαδικασία  πρόκρισης  !!!

Το Δ.Σ,  οι Προπονητές  τοΥ Συλλόγου και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του Αθλητή μας ,  βρίσκονται  δίπλα  του  στηρίζοντας  με κάθε  δυνατό  τρόπο  την  ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ  προσπάθειά του  !!!

 Τα όνειρα είναι για τους Αθλητές και οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν

Exit mobile version