ο πρόγραμμα των εργασιών για τις εκσκαφές εγκατάστασης καλωδίων οπτικών ινών θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Κοζάνης στο διάστημα από τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025.
Οι δρόμοι της Κοζάνης που επηρεάζονται
Οι εκσκαφές θα λάβουν χώρα σε συγκεκριμένες οδούς της Κοζάνης, για την τοποθέτηση του δικτύου. Οι δρόμοι στους οποίους θα γίνουν οι εργασίες είναι οι εξής: Αηλιόστρατας, Λόρδου Βύρωνα, Κορυτσάς, Αγίας Κυριακής, Αγίου Όρους, Δίστρατου, Αγίου Νικάνορα, Ερεχθέως, Λυκούργου, Κασλά, Βερμίου, Διονύσου, Συρακουσών, Λευκόβρυσης, Φιλίππου Β´, Ηρακλείτου, Θαλή Μιλήσιου, Θουκυδίδου, Πλάτωνος.
Έκκληση για προσοχή από τον Δήμο
Ο Δήμος Κοζάνης ζητά την κατανόηση και την υπομονή των δημοτών για την πιθανή όχληση και την ταλαιπωρία που θα προκύψουν λόγω των αναγκαίων εργασιών. Παράλληλα, απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς και τους πεζούς να επιδείξουν μεγάλη προσοχή στην ειδική σήμανση που θα τοποθετηθεί στα σημεία υλοποίησης του έργου, με στόχο την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.





















