• Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Live
  • Αγγελίες
  • Πρωτοσέλιδα
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
Θάρρος Κοζάνης
Optika Katanas
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Morning News
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
VELVITA

Διεθνές συνέδριο στο ΠΑΜΑΚ στη μνήμη του Ηλία Κουσκουβέλη

ΘάρροςΘάρρος
Ελλάδα
Διεθνές συνέδριο στο ΠΑΜΑΚ στη μνήμη του Ηλία Κουσκουβέλη
22/10/2022
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό

Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Διεθνείς Επιπτώσεις του Πολέμου στην Ουκρανία» διοργανώνεται σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη, στο ΠΑΜΑΚ ως φόρος τιμής στο έργο του.

Η προσφορά του αείμνηστου καθηγητή Ηλία Κουσκουβέλη στην ακαδημαϊκή κοινότητα ως εμβληματική προσωπικότητα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά και στην ελληνική εξωτερική πολιτική επισημάνθηκε από τους συμμετέχοντες στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Διεθνείς Επιπτώσεις του Πολέμου στην Ουκρανία» που διοργανώνεται σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη, στο ΠΑΜΑΚ ως φόρος τιμής στο έργο του.

Τη συνεισφορά του Ηλία Κουσκουβέλη με την Πρωτοβουλία για τα Δυτικά Βαλκάνια «μέσα από την από την οποία η Ελλάδα απέκτησε φωνή και προώθησε θέματα εξωτερικής, τα οποία είχαν να κάνουν με τη σταθερότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθηγητής του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

«Συνεργαστήκαμε στενά όχι μόνο στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής κοινότητας των διεθνών σχέσεων, αλλά και στο πλαίσιο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας. Ανέλαβε το σοβαρό έργο δημιουργήσει ένα παράρτημα του Ινστιτούτου στη Μακεδονία. Πρόσφερε με την Πρωτοβουλία για τα Δυτικά Βαλκάνια και προέβλεψε πολλά απ’ όσα συνέβησαν στα μετέπειτα χρόνια στην περιοχή. Επιπλέον δημιούργησε μία ομάδα που από τότε προέβλεπε αυτά που συμβαίνουν σήμερα με την τουρκική επεκτατική εξωτερική πολιτική» τόνισε ο κ. Αρβανιτόπουλος υπενθυμίζοντας ότι ο αείμνηστος καθηγητής διετέλεσε εμπειρογνώμονας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Διπλωματικής Ακαδημίας του υπουργείου Εξωτερικών και εξωκοινοβουλευτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

Αναφερόμενος στη συνεισφορά του Ηλία Κουσκουβέλη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είπε ότι πρόσφερε τα μέγιστα για την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από τη θέση του πρύτανη και του αντιπρύτανη και ότι η εκπαιδευτική του φιλοσοφία βασίστηκε στο τρίπτυχο: αξιολόγηση, εξωστρέφεια και αριστεία, ως τρόπο κοινωνικής κινητικότητας.

Τη διαδρομή του Ηλία Κουσκουβέλη και το ερευνητικό, συγγραφικό και διδακτικό του έργο σκιαγράφησε η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ρεβέκκα Παιδή.

Ο Ηλίας Κουσκουβέλης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε αριστούχος από το Γυμνάσιο Νέων Μουδανιών. Η αριστεία τον ακολούθησε σε όλη του την πορεία, σαν να ήταν δεδομένη, όχι, όμως, γιατί την επιδίωκε, αλλά γιατί τον χαρακτήριζε, είπε η κ. Παιδή και αναφέρθηκε σε σημαντικούς σταθμούς της διαδρομής του αείμνηστου καθηγητή.

«Υποτροφία στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πρώτος αποφοιτήσας στο Μεταπτυχιακό (D.E.A) στη Νομική Σχολή, του Πανεπιστήμιου της Nantes στη Γαλλία με Ειδίκευση στο Δίκαιο της Θάλασσας και του Αέρα Υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Denver, των ΗΠΑ και αποφοίτηση με άριστα στο δεύτερό του μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επιστήμη. Υποτροφία για έρευνα στο Πανεπιστήμιο Washington. Αριστούχος και στη διδακτορική του διατριβή την οποία εκπόνησε στο Πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ, στη Γαλλία. Βραβείο από τη Γαλλική Ακαδημία Αέρος και Διαστήματος για τη διδακτορική του διατριβή το 1990. Παράσημο του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα από τη Γαλλική Δημοκρατία για την προσφορά του στην επιστήμη» υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στο συγγραφικό του έργο, τόνισε ότι έγραψε 9 βιβλία, 14 κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους, 23 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά με θέματα τη Θεωρία Διεθνών Σχέσεων, τη Διαχείριση Κρίσεων και τις Διαπραγματεύσεις, τη Λήψη Απόφασης, την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, την Στρατηγική και ειδικότερα τον τομέα της Πυρηνικής Στρατηγικής και εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με το τελευταίο του βιβλίο «Θεωρία Απόφασης στον Θουκυδίδη» που εκδόθηκε στις ΗΠΑ από τον οίκο Rowman and Littlefield και επανασύστησε τον Θουκυδίδη και τον Πελοποννησιακό Πόλεμο διεθνώς, ανέφερε η κ. Παιδή.

Στο διδακτικό του έργο, σύμφωνα με την κ. Παιδή, τον διέκρινε η επιμονή του για την καλή γνώση της θεωρίας από την πρώτη μέρα, η οποία συνοδεύει ακόμη πολλές και πολλούς αποφοίτους στην επαγγελματική τους ζωή, ανεξάρτητα από τον κλάδο σταδιοδρομίας τους.
«Είναι αλησμόνητος ο ενθουσιασμός του κάθε φόρα που θα έκανε την πρώτη διάλεξη στο μάθημα Εισαγωγή στις Διεθνείς Σχέσεις στους πρωτοετείς, η μύηση στις Διεθνείς Σχέσεις έμοιαζε να είναι για εκείνον ιερή υπόθεση» υπογράμμισε.

Αποδίδουμε φόρο τιμής με το Διεθνές Συνέδριο και τη μετονομασία αύριο της «Αίθουσας Συνεδρίων» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε «Αίθουσα Καθηγητή Ηλία Κουσκουβέλη», χειρονομία που αποτελεί ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, τόνισε ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Στυλιανός Κατρανίδης.

Ο Ηλίας Κουκουσβέλης ήταν παρακινητής και καταλύτης της συνεργασίας των τεσσάρων πανεπιστημιακών Τμημάτων με επιστημονικό αντικείμενο τις Διεθνείς Σχέσεις, που συνδιοργανώνουν σήμερα το Διεθνές Συνέδριο, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, επισήμανε ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ.

«Ο Ηλίας Κουσκουβέλης σε όποια θέση κλήθηκε να υπηρετήσει, διακρίθηκε πάνω απ’  όλα για τη σεμνότητά του, ήταν ένας επιστήμονας που άφησε τη σφραγίδα του στον κλάδο των Διεθνών Σχέσεων ξεπερνώντας με το έργο του τα στενά ελληνικά πλαίσια» επισήμανε.

«Ως πρύτανης υπηρέτησε υπηρέτησε τις αξίες της χρηστής διακυβέρνησης και άνοιξε το Πανεπιστήμιο στην κοινωνία, έδωσε σημασία στον κοινωνικό και διεθνή του ρόλο, επικροτούσε και ενθάρρυνε την πρόοδο των νεότερων στους οποίους παρείχε συμβουλές, υποστήριξη και ευκαιρίες και κέρδισε από πολύ νέος τον τίτλο του Δασκάλου, τον οποίο θεωρούσε τίτλο ύψιστης τιμής» ανέφερε ο κ. Κατρανίδης.

Ο Ηλίας Κουσκουβέλης ήταν η προσωποποίηση του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Αυτή η αναγνώριση, η ταυτοποίηση, η θέση του στον χώρο της διεθνολογικής επιστήμης ήταν η πεμπτουσία του έργου του, τόνισε ο Δημήτρης Σκιαδάς, καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

«Σηματοδότησε μία μεγάλη στροφή και στον χώρο της επιστήμης των διεθνών σχέσεων, αλλά και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις διεθνείς σχέσεις. Πέτυχε στο να ξεφύγει από τη νομική θεώρηση των πραγμάτων, να δει μια πιο πολιτική, φιλοσοφική, ανοικτή θεώρηση και αυτό φάνηκε στις επιλογές που προώθησε στο πρόγραμμα του Τμήματός του» πρόσθεσε.

«Ο Ηλίας Κουσκουβέλης, ήταν πατριώτης, έδινε τον καλύτερο του εαυτό για την επιμόρφωση των Ενόπλων Δυνάμεων, είχε μία ιδιαίτερη αγάπη για την Κύπρο. Ήξερε να ασκεί διοίκηση, αλλά έκανε και ταυτόχρονα έρευνα, ήταν ικανός απίστευτα εξωστρεφής, είχε πάθος με την τέχνη, ήταν δάσκαλος όχι μόνο στους φοιτητές και τις φοιτήτριες, αλλά και σε εμάς« υπογράμμισε ο Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, πρόεδρος του Ελληνικού Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, το οποίο συνδιοργανώνει το Διεθνές Συνέδριο στη μνήμη του Ηλία Κουσκουβέλη.

Από το Διεθνές Συνέδριο θα προκύψει, όπως ανέφερε, ένας επιστημονικός τόμος που θα δημοσιευθεί από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής. «Δεν θα είναι τόμος με τα πρακτικά του Συνεδρίου, αλλά θα είναι αφορμή το Συνέδριο για να εκδώσουμε κάτι ουσιαστικό, γιατί μόνο κάτι ουσιαστικό μπορεί να τιμά τον Ηλία Κουσκουβέλη» επισήμανε.

«Ο Ηλίας Κουσκουβέλης αποτέλεσε μέντορα και πρότυπο για πολλές γενιές φοιτητών και ακαδημαϊκών» ανέφερε ο Θοδωρής Σιδηρόπουλος απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ.

«Ήθελε να ακούει τις απόψεις μας, ενθάρρυνε διαρκώς τον διάλογο, ενθουσιαζόταν από τις διαφωνίες που κάποιος από εμάς θα εξέφραζε απέναντι στον ίδιο και τις απόψεις που υποστήριζε. Έκανε σαφές ότι είναι παρών, βοηθούσε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες σε πληθώρα ζητημάτων, μας έδειχνε πόσο πιστεύει στη γενιά μας» τόνισε προσθέτοντας ότι «ένας δάσκαλος, ένας διαμορφωτής προσωπικοτήτων ζει για πάντα στη μνήμη των μαθητών του, ζει μέσα από τους μαθητές του».

Κ.Γ.

Marianna Triadafyllou
Θέματα: Διεθνές ΣυνέδριοΟυκρανία
Θάρρος

Θάρρος

Η καθημερινή εφημερίδα της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Νέα, Ειδήσεις, Επικαιρότητα, αθλητικά, άρθρα και απόψεις, αγγελίες από την Κοζάνη και την Δ. Μακεδονία.

Το Θάρρος στο Google News Ακολουθήστε το Θάρρος στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση
Προηγούμενη Ανάρτηση

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 22/10/2022

Επόμενη Ανάρτηση

Η Γερμανία καταδικάζει τις απειλές Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας – Στην Αθήνα ο Σολτς στις 26-27 Οκτωβρίου

Σχετικά Άρθρα

8ο Δημοτικο Σχολειο Κοζάνης – Ενθουσιασμός περιέργεια και… φρούτα!
Παιδεία

8ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης – Ενθουσιασμός περιέργεια και… φρούτα!

03/12/2025
Σχολείο Β’ Ευκαιρίας στη Γαλατινή
Παιδεία

Σχολείο Β’ Ευκαιρίας στη Γαλατινή

02/12/2025
Εξελίξεις, τάσεις και προοπτικές της επικοινωνίας
Παιδεία

Εξελίξεις, τάσεις και προοπτικές της επικοινωνίας

02/12/2025
Ιστορική επίσκεψη Πάπα Λέοντα ΙΔ’ στο Φανάρι – Μήνυμα ενότητας και ειρήνης
Ελλάδα

Ιστορική επίσκεψη Πάπα Λέοντα ΙΔ’ στο Φανάρι – Μήνυμα ενότητας και ειρήνης

02/12/2025
Γιατί αλλάζει το πρόγραμμα στα σχολεία στις 3 Δεκεμβρίου – Ημέρα ΑμεΑ
Παιδεία

Γιατί αλλάζει το πρόγραμμα στα σχολεία στις 3 Δεκεμβρίου – Ημέρα ΑμεΑ

02/12/2025
Κακλαμάνης σε Βέμπερ: Κανείς στην Ευρώπη δεν μιλάει για τον στρατό κατοχής στην Κύπρο
Ελλάδα

Κακλαμάνης σε Βέμπερ: Κανείς στην Ευρώπη δεν μιλάει για τον στρατό κατοχής στην Κύπρο

01/12/2025
ADVERTISEMENT
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
MyDei
Καζαντζιδου
Αιολική Βερμίου
Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
Spiroulina Platensis
Φαρμακεία Κοζάνης
ADVERTISEMENT

Πιο Δημοφιλή

Δεν Υπάρχει Διαθέσιμο Περιεχόμενο

Μη χάσετε

Νίκος Παπαθανάσης: Επιπλέον χρηματοδότηση 240 εκατ. ευρώ σε ΜμΕ από το Ταμείο Δανείων του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Ο ΕΟΣ Κοζάνης στην Πολιτική Προστασία

Καλλιόπη Βέττα: Η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας, αναβάθμιση υποδομών κι έμφαση στην εκπαίδευση

Σέρβια: Λαμπερές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλο τον Δήμο – Άναμμα δέντρων και γιορτές

Καιρός: Κόκκινη προειδοποίηση από την ΕΜΥ – Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και άνεμοι έως 9 μποφόρ

Αγγελίες

Προκήρυξη Θέσης Γενικού Διευθυντή στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης

Πωλείται κτίριο 700τ.μ. σε οικόπεδο εμβαδού 7716τ.μ στο 3ο χλμ Κοζάνης – Πτολεμαΐδας

ΠΩΛΕΙΤΑΙ  αγροτεμάχιο 339 τμ μέσα σε οικισμό στην Κερατέα Αττικής,

ENOIKIAZETAI   διαμέρισμα  στην Κυψέλη  στην  Αθήνα

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα 40τμ, επιπλωμένη,

Διαβάστε ακόμη...

8ο Δημοτικο Σχολειο Κοζάνης – Ενθουσιασμός περιέργεια και… φρούτα!
Παιδεία

8ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης – Ενθουσιασμός περιέργεια και… φρούτα!

03/12/2025
Απεργία οικοδόμων στην Κοζάνη στις 10 Δεκεμβρίου – Σκληρή ανακοίνωση για το 13ωρο και τα εργασιακά δικαιώματα
Άρθρα-Απόψεις

Π. Ματιάκης: Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. από τους βασικούς στυλοβάτες της τοπικής αγοράς.

03/12/2025
Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας στο Ioannou Resort – 14 Δεκεμβρίου
Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας στο IOANNOU RESORT – 14 Δεκεμβρίου

03/12/2025
Απεργία οικοδόμων στην Κοζάνη στις 10 Δεκεμβρίου – Σκληρή ανακοίνωση για το 13ωρο και τα εργασιακά δικαιώματα
Δελτία Τύπου

Απεργία οικοδόμων στην Κοζάνη στις 10 Δεκεμβρίου – Σκληρή ανακοίνωση για το 13ωρο και τα εργασιακά δικαιώματα

03/12/2025
Κυριάκος Πιερρακάκης στο Ινστιτούτο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Δουβλίνο:
Ευρώπη

Κυριάκος Πιερρακάκης στο Ινστιτούτο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Δουβλίνο

03/12/2025
«Φωνές της Μετάβασης»: Εκδήλωση και παρουσίαση βιβλίου την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στη Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Βιβλίο

«Φωνές της Μετάβασης»: Εκδήλωση και παρουσίαση βιβλίου την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στη Βιβλιοθήκη Κοζάνης

03/12/2025

Tharos Logo2022

© 2025 Θάρρος - Ειδήσεις και Νέα από την Κοζάνη και Δ. Μακεδονία
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Ηλεκτρονική Εφημερίδα Κοζάνης και Δ. Μακεδονίας
  Τσόντζα 2, 50131, Κοζάνη
  +30 2461038611
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος Του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

Ειδήσεις, Νέα για την Κοζάνη και την Δυτική Μακεδονία - Καθημερινή ενημέρωση

  • Θάρρος
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Δήλωση συμμόρφωσης

Social Media

No Result
View All Result
  • Αγγελίες | Εργασία – Ακίνητα
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Τώρα
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Αθλητικά
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Κοζάνη
    • Βόιο
    • Εορδαία
    • Κοζάνη
    • Σέρβια
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Δημόσιο
    • Εκλογές
    • Ιστορία
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Κόσμος
    • Βαλκάνια
    • Ευρώπη
  • Επικαιρότητα
    • Media
    • Δελτία Τύπου
    • Θέματα
    • Εκδηλώσεις
    • Κοινωνικά
    • Ρεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ακίνητα
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
    • Εφορία
    • Καριέρα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
    • Cinema – Tv
    • Βιβλίο
    • Διάστημα
    • Εικαστικά
    • Θέατρο
    • Λογοτεχνία
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • Γεύσεις
    • Μόδα – Design
  • Υγεία
    • Διατροφή
    • Ψυχολογία

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Αγγελίες | Εργασία – Ακίνητα
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Τώρα
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Αθλητικά
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Κοζάνη
    • Βόιο
    • Εορδαία
    • Κοζάνη
    • Σέρβια
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Δημόσιο
    • Εκλογές
    • Ιστορία
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Κόσμος
    • Βαλκάνια
    • Ευρώπη
  • Επικαιρότητα
    • Media
    • Δελτία Τύπου
    • Θέματα
    • Εκδηλώσεις
    • Κοινωνικά
    • Ρεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ακίνητα
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
    • Εφορία
    • Καριέρα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
    • Cinema – Tv
    • Βιβλίο
    • Διάστημα
    • Εικαστικά
    • Θέατρο
    • Λογοτεχνία
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • Γεύσεις
    • Μόδα – Design
  • Υγεία
    • Διατροφή
    • Ψυχολογία

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.