Μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ανήλικου την 26-09-2025 τις μεσημβρινές ώρες στην πόλη της Φλώρινας. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Σχηματισμός Δικογραφίας σε 24χρονο και Προσαγωγή Γονέων για Παραμέληση
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος 24χρονου, ο οποίος φιλοξενούσε τον ανήλικο προσωρινά στην οικία του, στην πόλη της Φλώρινας, επίσης για διακίνηση ναρκωτικών. Επιπλέον, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή και των γονέων του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας αυτού.
Κατασχέσεις και Ευρήματα στην Έρευνα
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σχετικά με άτομο που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην πόλη της Φλώρινας, εντοπίσθηκε την 26-09-2025, ο ανήλικος να εξέρχεται από την οικία του 24χρονου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτήν, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «BONGO» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
- -768- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
- ζυγαριά ακριβείας,
- -2- τρίφτες κάνναβης,
- -4,2- γραμμάρια λευκής σκόνης, η σύσταση της οποίας ερευνάται,
- σακούλα με υπολείμματα πιθανόν κοκαΐνης,
- κινητό τηλέφωνο και 3 κλειδιά.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας, ενώ ο ανήλικος με τη σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.























