Άμεσα συνελήφθη τα ξημερώματα της 27ης Νοεμβρίου 2025 στην Πτολεμαΐδα μια 36χρονη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, για κλοπή αντικειμένων από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Η πράξη είχε διαπραχθεί στο διάστημα από το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου έως τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας.
Ο τρόπος δράσης και η ζημιά
Η 36χρονη προκάλεσε φθορά στο όχημα, σπάζοντας το τζάμι του παραθύρου, και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 400 ευρώ, τα οποία ανήκαν σε 52χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος.
Η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας
Μετά από στοχευμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τη δράστιδα μέσα στην πόλη. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή της, κατασχέθηκαν και επιδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.
Δικαστική συνέχεια
Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε, μαζί με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.























