• Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Live
  • Αγγελίες
  • Πρωτοσέλιδα
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
Θάρρος Κοζάνης
Optika Katanas
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Morning News
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
VELVITA

30 Χρόνια Premier League – Όταν Το Ποδόσφαιρο Άλλαξε Για Πάντα

ΘάρροςΘάρρος
Αθλητικά
30 Χρόνια Premier League – Όταν Το Ποδόσφαιρο Άλλαξε Για Πάντα
15/08/2022
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό

«Το ποδόσφαιρο δεν άρχισε το 1992. Όμως τότε άλλαξε για πάντα», λένε ο Άγγλοι και δεν έχουν άδικο.  

Μία ημέρα σαν σήμερα, πριν από 30 χρόνια, στις 15 Αυγούστου 1992, η αγγλική Premier League, το ισχυρότερο και πλουσιότερο -πλέον- πρωτάθλημα στον κόσμο, άρχισε την πορεία της, με μία «λευκή» ισοπαλία στην αναμέτρηση Σαουθάμπτον-Τότεναμ. Το πρώτο γκολ, σημειώθηκε από τον Μπράιν Ντιν της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και στον επόμενο αγώνα του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1), η οποία πάντως στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.

    Premier League…30 ετών: Πώς άλλαξε το ποδόσφαιρο

Αυτά είναι τα κύρια σημεία, αριθμοί, πρόσωπα, στη 30χρονη διαδρομή της Premier League, όπως τα καταγράφει σε σχετικό αφιέρωμα η ιστοσελίδα του BBC:

* Στα 30 χρόνια της Premier League έχουν πραγματοποιηθεί 11.656 αγώνες και 31.016 γκολ, από 2.528 παίκτες.
* Υπήρξαν 4.534 παίκτες στην Premier League, από 120 διαφορετικές εθνικότητες: Η Αγγλία προηγείται με 1.632, με τη Γαλλία δεύτερη με 221 και τρίτη τη Σκωτία με 210.
* Ο Άλαν Σίρερ είναι ο πρώτος σκόρερ με 260 γκολ (0,84% όλων των γκολ της Premier League).
* Περισσότεροι είναι οι παίκτες που έχουν δεχθεί κάρτα – 3.217 (71% των παικτών) – από όσους έχουν σκοράρει ένα γκολ. Συνολικά δόθηκαν 35.312 κρατήσεις και 1.701 κόκκινες κάρτες. Οι, Ρίτσαρντ Νταν, Ντάνκαν Φέργκιουσον και Πατρίκ Βιεϊρά, πήραν από  οκτώ κόκκινες ο καθένας. Οι 123 κίτρινες του Γκάρεθ Μπάρι είναι ρεκόρ.
* Υπήρξαν 50 διαφορετικοί σύλλογοι στην Premier League, με επτά να έχουν κερδίσει τον τίτλο τουλάχιστον μία φορά και 42 ομάδες να έχουν υποβιβαστεί. Μάντσεστερ Σίτι, Μπλάκμπερν και Λέστερ είναι οι τρεις  ομάδες που τα έχουν κάνει και τα δύο.
* Υπήρξαν 955 ισοπαλίες χωρίς γκολ, το 8,2% των αγώνων. Πέντε αγώνες είχαν 10 γκολ και τα περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι είναι 11, στη νίκη της Πόρτσμουθ επί της Ρέντινγκ το 2007 με 7-4.
* Μέχρι στιγμής είναι 265 προπονητές, με πιο πρόσφατους τους Στιβ Κούπερ και Έρικ τεν Χάγκ.
* Έξι προπονητές έχουν 100% ποσοστά νίκης από σύντομες περιόδους θητείας, με τον Πατ Ράις να κέρδισε και τα τρία παιχνίδια με την Άρσεναλ το 1996 πριν από την άφιξη του Αρσέν Βενγκέρ. Από τους προπονητές -πλήρους απασχόλησης-, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει το καλύτερο ποσοστό νικών, 74%.
* Δεκαοκτώ προπονητές έχασαν όλα τα παιχνίδια τους. και ο Φρανκ ντε Μπουρ απολύθηκε από την Κρίσταλ Πάλας μετά από τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Κούπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Τεν Χαγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι άλλοι.
* Τους αγώνες της Premier League έχουν παρακολουθήσει συνολικά 368 εκατομμύρια θεατές.
* Όταν ξεκίνησε η Premier League, η απαγόρευση επιστροφής της μπάλας στον τερματοφύλακα,  είχε μόλις τεθεί σε εφαρμογή. Μέχρι το 1992 οι τερματοφύλακες μπορούσαν να πιάσουν με τα χέρια τους την μπάλα όταν ένας συμπαίκτης τους την γύριζε πίσω. Αυτό οδήγησε σε μεγάλη σύγχυση στις πρώτες εβδομάδες, με τους αμυντικούς και τους τερματοφύλακες να μην είναι σίγουροι τι να κάνουν σε στενούς χώρους. Υπήρξαν πολλές άλλες αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια.
* Επίσης, όταν ξεκίνησε η Premer League, μόνο ο διαιτητής ήξερε πόσο χρόνο καθυστέρηση θα κρατήσει. Ο τέταρτος διαιτητής που ανεβάζει τον πίνακα με τον πρόσθετο χρόνο είναι ένα σχετικά νέο πράγμα.
* Ο αριθμός των αλλαγών έχει αυξηθεί. Στην εναρκτήρια σεζόν της Premier League, οι ομάδες θα μπορούσαν να έχουν τρεις παίκτες στον πάγκο σε κάθε παιχνίδι και να κάνει δύο αλλαγές. Αυτή τη σεζόν είναι πέντε οι αλλαγές και  στον πάγκο κάθονται εννέα παίκτες.
* Αλλά ενώ οι πάγκοι έχουν μεγαλώσει, το πρωτάθλημα έχει συρρικνωθεί. Υπήρχαν 22 ομάδες στις πρώτες τρεις σεζόν – με 42 αγώνες ανά ομάδα – πριν εμφανιστεί η τρέχουσα μορφή των 20 ομάδων και των 38 αγώνων από το 1995-96.
* Οι ευρωπαϊκές θέσεις έχουν επίσης αλλάξει. Μόνο οι πρωταθλητές προκρίνονταν στο Champions League μέχρι το 1997.
Έτσι, στην πρώτη σεζόν της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τον τίτλο για να προκριθεί στο Champions League, η Άρσεναλ πήγε στο Κύπελλο Κυπελλούχων κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας και η Άστον Βίλα και η Νόριτς πήγαν στο Κύπελλο UEFA.
Τώρα επτά ομάδες προκρίνονται για την Ευρώπη, το Κύπελλο Κυπελλούχων δεν υπάρχει, το Κύπελλο UEFA ονομάζεται Europa League και υπάρχει ένα Europa Conference League. Το Intertoto Cup επίσης έφυγε.
* Κάθε παιχνίδι που παίζεται την ίδια ώρα την τελευταία αγωνιστική είναι φυσιολογικό τώρα, αλλά αυτό δεν ήταν πάντα έτσι. Το 1992-93 έγιναν εννέα παιχνίδια το τελευταίο Σάββατο και δύο την Κυριακή, συν άλλα δύο παιχνίδια την Τρίτη.
* Υπήρχαν επίσης πολύ λιγότεροι ξένοι παίκτες. Το 1992-93 μόνο το 15,6% των παικτών της Premier League δεν ήταν Βρετανοί. Την περασμένη σεζόν το ποσοστό ήταν 57,7%.
Αυτό οφείλεται εν μέρει στην απόφαση Μποσμάν. Μέχρι το 1996, οι σύλλογοι μπορούσαν να έχουν μόνο τρεις ξένους παίκτες σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι οι ομάδες ήταν λιγότερο διατεθειμένες να έχουν πάρα πολλούς μη Βρετανούς παίκτες.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άφησε τον Στιβ Μπρους να παίξει για τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994, επειδή θα μετρούσε ως ξένος στο Champions League.
* Κάτι ακόμα που μπορεί να εκπλήξει είναι ότι μέχρι το 2002-03 η μόνη προθεσμία μεταγραφών κάθε σεζόν έληγε στις 31 Μαρτίου. Οι ομάδες μπορούσαν να αποκτήσουν παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, εκτός τους τελευταίους δύο μήνες.
* Α, και το όνομα. Από το 1993 έως το 2007 ονομαζόταν Premiership (ή FA Carling Premiership, FA Barclaycard Premiership και FA Barclays Premiership, για την ακρίβεια). Από το 2016 ήταν απλά η Premier League.

 Πώς έχει αλλάξει ο κόσμος;

* Ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός το 1992. Το διαδίκτυο όπως το ξέρουμε, δεν υπήρχε και μόνο λίγοι άνθρωποι είχαν κινητά τηλέφωνα.
* Η ΕΣΣΔ και η Γιουγκοσλαβία είχαν μόλις χωρισθεί σε 20 διαφορετικά κράτη, ενώ η Ανατολική και η Δυτική Γερμανία ενώθηκαν -τότε- πρόσφατα και η Τσεχοσλοβακία ήταν ακόμη, μια χώρα.
* Το Rhythm Is a Dancer της Snap,  βρισκόταν σε μια σειρά έξι εβδομάδων στο Νο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εναρκτήριο Σαββατοκύριακο της Premier League.
* Ο Τζον Μέιτζορ ήταν πρωθυπουργός.
* Πολλά καταστήματα σταμάτησαν να πωλούν μουσική σε βινύλιο. Περιέργως, αυτή η τάση ανατράπηκε το 2021 με τους ανθρώπους να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε βινύλιο από ότι σε CD.
* Ήταν επίσης μια πολύ διαφορετική εποχή για να παρακολουθήσει κάποιος ποδόσφαιρο.
Χωρίς διαδίκτυο ή έξυπνα τηλέφωνα και ιστοσελίδες, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα έντυπα ήταν το «κλειδί».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

Marianna Triadafyllou
Θέματα: Premier Leagueποδόσφαιρο
Πηγή: analitis.gr
Θάρρος

Θάρρος

Η καθημερινή εφημερίδα της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Νέα, Ειδήσεις, Επικαιρότητα, αθλητικά, άρθρα και απόψεις, αγγελίες από την Κοζάνη και την Δ. Μακεδονία.

Το Θάρρος στο Google News Ακολουθήστε το Θάρρος στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση
Προηγούμενη Ανάρτηση

Νέα Υόρκη: Πάνω από 60 κορυφαίες επιχειρήσεις θα συνεισφέρουν σε νέο Ταμείο υπέρ των αστέγων

Επόμενη Ανάρτηση

Η κλιματική αλλαγή υπεύθυνη για την κατάρρευση προηγμένων πολιτισμών

Σχετικά Άρθρα

Η φλόγα που ενώνει γενιές !
Αθλητικά

Η φλόγα που ενώνει γενιές !

03/12/2025
European Taekwondo Final Grand Prix Sarajevo, Bosnia & Herzegovina – 3–6 Δεκεμβρίου 2025
Αθλητικά

European Taekwondo Final Grand Prix Sarajevo, Bosnia & Herzegovina – 3–6 Δεκεμβρίου 2025

03/12/2025
Τι αθλητικές μεταδόσεις έχει η τηλεόραση σήμερα Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2025
Αθλητικά

Τι αθλητικές μεταδόσεις έχει η τηλεόραση σήμερα Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2025

03/12/2025
Φουλ δράση σε Α’ & Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης – Γκολ, θέαμα και μεγάλες μάχες στη βαθμολογία!
Αθλητικά

Φουλ δράση σε Α’ & Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης – Γκολ, θέαμα και μεγάλες μάχες στη βαθμολογία!

02/12/2025
Πάλεψε η Κοζάνη αλλά λύγισε – 1 2 από τον Πιερικό Η Κοζάνη δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό στο ΔΑΚ Κοζάνης, γνωρίζοντας την ήττα με 1 2. Παρότι οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν φάσεις και, σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, δικαιούνταν τουλάχιστον την ισοπαλία, έμειναν τελικά χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 23’ με τον Κολέτσι, όμως η Κοζάνη απάντησε γρήγορα στο 28’ με ενέργεια Σάλλα μετά την εκτέλεση πέναλτι που απέκρουσε ο Ραγιάς. Στο 39’, ένα εξαιρετικό σουτ του Μπατσάρα διαμόρφωσε το τελικό 1 2, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το «διπλό». το φιλμ του αγώνα Στο 4′ ο Καλογιαννίδης σε καλό σημείο δε πιάνει καλά το σουτ για να μπλοκάρει ο Ραγιάς. Στο 23′ ο Κολέτσι από κοντά θα σημειώσει το 0 1. Στο 28′ σέντρα Αλμασίδη η μπάλα θα βρει χέρι αμυντικού και ο κ. Γιούργιας θα δείξει την άσπρη βούλα θα το εκτελέσει ο Σάλλα ο Ραγιάς θα αποκρούσει ο Σάλλα θα πάρει το ριμπάουντ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 1. Στο 39′ σέντρα Φυτόπουλου και με μονοκόμματο σουτ ο Μπατσάρας θα σημειώσει ένα φοβερό γκολ. Στο 58′ σέντρα Κοτσίνη, κεφαλιά πάσα του Ντινόπουλου στον Καλογιαννίδη σουτ μέσα από την περιοχή άουτ. Στο 60′ απευθείας φάουλ Σενγκέργκη διώχνει σε κόρνερ ο Χατζησάββας. Στο 66′ ο επόπτης θα σηκώσει οφσάιντ τον Κολέτσι, ο διαιτητής θα πάρει επάνω του τη φάση θα συνεχίσει το παιχνίδι κι ο Κολέτσι θα χάσει μεγάλη ευκαιρία από κοντά με τον Χατζησάββα να κάνει μεγάλη επέμβαση. Στο 74′ σέντρα Καλογιαννίδη κεφαλιά Μίχου στο κάθετο δοκάρι. Στο 95′ προβολή από κοντά του Σάλλα άουτ. ΦΣ Κοζάνη (Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Τρομπούκης, Αλμασίδης, Παπάς, Τσάρας, Μπαλτζής, Κοτσίνης (61′ Μίχος), Δαβίτης (80′ Μουρατίδης), Ντινόπουλος (61′ Βασιλείου), Καλογιαννίδης (77′ Καραφουλίδης), Σάλλα. Πιερικός (Παντζιαράς): Ραγιάς, Ζαπουνίδης (69′ Μάγγος), Κανταρτζής, Φυτόπουλος, Κολέτσι (79′ Αντωνιάδης), Μάρκου, Σενγκιέργκης, Μαυρίδης (94′ Τσιλιγκίρης), Κούλαλης (79′ Μαντίκας), Μπατσαράς, Μπούσιος. Διαιτητής: Γιούργας Βοηθοί: Αγιωτάτος, Σατκλίφ (Κέρκυρας) Όλα τα βλέμματα στο μεγάλο ντέρμπι του Νομού Κοζάνης! Η επόμενη αγωνιστική φέρνει ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια του Νομού: Κοζάνη – Εορδαϊκός Ένα ντέρμπι που έχει γράψει τη δική του ποδοσφαιρική ιστορία και αναμένεται να προσελκύσει φίλους του ποδοσφαίρου από κάθε γωνιά της περιοχής. Το μεγάλο παιχνίδι υπόσχεται ένταση, πάθος και πολλές συγκινήσεις.
Αθλητικά

Πάλεψε η Κοζάνη αλλά λύγισε – 1-2 από τον Πιερικό

02/12/2025
Γ’ Εθνική: Μία εκτός έδρας νίκη για τον Εορδαϊκό – μία εντός έδρας ήττα για την Κοζάνη στην 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής
Αθλητικά

Γ’ Εθνική: Μία εκτός έδρας νίκη για τον Εορδαϊκό – μία εντός έδρας ήττα για την Κοζάνη στην 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

02/12/2025
ADVERTISEMENT
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
MyDei
Καζαντζιδου
Αιολική Βερμίου
Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
Spiroulina Platensis
Φαρμακεία Κοζάνης
ADVERTISEMENT

Πιο Δημοφιλή

Δεν Υπάρχει Διαθέσιμο Περιεχόμενο

Μη χάσετε

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – 3 Δεκεμβρίου

Οι νέες αλλαγές σε Φορολογικό και Εργασιακό τοπίο στο επίκεντρο ημερίδας στην Κοζάνη

Νίκος Παπαθανάσης: Επιπλέον χρηματοδότηση 240 εκατ. ευρώ σε ΜμΕ από το Ταμείο Δανείων του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Ο ΕΟΣ Κοζάνης στην Πολιτική Προστασία

Καλλιόπη Βέττα: Η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας, αναβάθμιση υποδομών κι έμφαση στην εκπαίδευση

Αγγελίες

Προκήρυξη Θέσης Γενικού Διευθυντή στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης

Πωλείται κτίριο 700τ.μ. σε οικόπεδο εμβαδού 7716τ.μ στο 3ο χλμ Κοζάνης – Πτολεμαΐδας

ΠΩΛΕΙΤΑΙ  αγροτεμάχιο 339 τμ μέσα σε οικισμό στην Κερατέα Αττικής,

ENOIKIAZETAI   διαμέρισμα  στην Κυψέλη  στην  Αθήνα

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα 40τμ, επιπλωμένη,

Διαβάστε ακόμη...

Entrainer: Νέα εποχή στους ενεργειακούς ελέγχους, νέοι δρόμοι για την απανθρακοποίηση
Δελτία Τύπου

EnTRAINER: Νέα εποχή στους ενεργειακούς ελέγχους, νέοι δρόμοι για την απανθρακοποίηση

03/12/2025
ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Η Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, δυστυχώς, αποτελεί ακόμα μια «γιορτή» της υποκρισίας και της αποσιώπησης.
Δελτία Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Η Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, δυστυχώς, αποτελεί ακόμα μια «γιορτή» της υποκρισίας και της αποσιώπησης.

03/12/2025
8ο Δημοτικο Σχολειο Κοζάνης – Ενθουσιασμός περιέργεια και… φρούτα!
Παιδεία

8ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης – Ενθουσιασμός περιέργεια και… φρούτα!

03/12/2025
Απεργία οικοδόμων στην Κοζάνη στις 10 Δεκεμβρίου – Σκληρή ανακοίνωση για το 13ωρο και τα εργασιακά δικαιώματα
Άρθρα-Απόψεις

Π. Ματιάκης: Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. από τους βασικούς στυλοβάτες της τοπικής αγοράς.

03/12/2025
Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας στο Ioannou Resort – 14 Δεκεμβρίου
Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας στο IOANNOU RESORT – 14 Δεκεμβρίου

03/12/2025
Απεργία οικοδόμων στην Κοζάνη στις 10 Δεκεμβρίου – Σκληρή ανακοίνωση για το 13ωρο και τα εργασιακά δικαιώματα
Δελτία Τύπου

Απεργία οικοδόμων στην Κοζάνη στις 10 Δεκεμβρίου – Σκληρή ανακοίνωση για το 13ωρο και τα εργασιακά δικαιώματα

03/12/2025

Tharos Logo2022

© 2025 Θάρρος - Ειδήσεις και Νέα από την Κοζάνη και Δ. Μακεδονία
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Ηλεκτρονική Εφημερίδα Κοζάνης και Δ. Μακεδονίας
  Τσόντζα 2, 50131, Κοζάνη
  +30 2461038611
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος Του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

Ειδήσεις, Νέα για την Κοζάνη και την Δυτική Μακεδονία - Καθημερινή ενημέρωση

  • Θάρρος
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Δήλωση συμμόρφωσης

Social Media

No Result
View All Result
  • Αγγελίες | Εργασία – Ακίνητα
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Τώρα
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Αθλητικά
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Κοζάνη
    • Βόιο
    • Εορδαία
    • Κοζάνη
    • Σέρβια
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Δημόσιο
    • Εκλογές
    • Ιστορία
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Κόσμος
    • Βαλκάνια
    • Ευρώπη
  • Επικαιρότητα
    • Media
    • Δελτία Τύπου
    • Θέματα
    • Εκδηλώσεις
    • Κοινωνικά
    • Ρεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ακίνητα
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
    • Εφορία
    • Καριέρα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
    • Cinema – Tv
    • Βιβλίο
    • Διάστημα
    • Εικαστικά
    • Θέατρο
    • Λογοτεχνία
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • Γεύσεις
    • Μόδα – Design
  • Υγεία
    • Διατροφή
    • Ψυχολογία

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Αγγελίες | Εργασία – Ακίνητα
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Τώρα
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Αθλητικά
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Κοζάνη
    • Βόιο
    • Εορδαία
    • Κοζάνη
    • Σέρβια
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Δημόσιο
    • Εκλογές
    • Ιστορία
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Κόσμος
    • Βαλκάνια
    • Ευρώπη
  • Επικαιρότητα
    • Media
    • Δελτία Τύπου
    • Θέματα
    • Εκδηλώσεις
    • Κοινωνικά
    • Ρεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ακίνητα
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
    • Εφορία
    • Καριέρα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
    • Cinema – Tv
    • Βιβλίο
    • Διάστημα
    • Εικαστικά
    • Θέατρο
    • Λογοτεχνία
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • Γεύσεις
    • Μόδα – Design
  • Υγεία
    • Διατροφή
    • Ψυχολογία

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.