Β ‘ ΕΠΣ Κοζάνης μπαράζ ανόδου στην Α κατηγορία Τι θα ισχύσει τελικά;

Τι λέει η διευκρινιστική επιστολή της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ προς τις ΕΠΣ ;

Αυτόματο προσχέδιο

Τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής στα μπαράζ ανόδου  έμπλεξαν ακόμη περισσότερο  τα πράγματα κι αυτό γιατί…

Εάν ισχύσει όλο το άρθρο 20 του ΚΑΠ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα  με τις τρεις πρώτες ομάδες να διεκδικούν την άνοδο.

Εάν όμως ισχύσουν τα κεφάλαια από το 4ο και κάτω (σε συνδυασμό με το 5ο και 6ο) του άρθρου 20 του ΚΑΠ  τότε μπλέκονται ακόμα περισσότερο ..

Διαβάστε προσεκτικά …

Στις ισοβαθμίες υπάρχει περίπτωση   να μη μετρήσει  τελικά   το  τι έκαναν οι ομάδες στα  μεταξύ τους  παιχνίδια για το λόγο ότι τα παιχνίδια είναι μονά αλλά η συνολική  διαφορά τερμάτων  της κάθε ομάδας  (επίθεση – άμυνα) στο μίνι αυτό πρωτάθλημα

Όπως και να έχει αυτές τις ημέρες  πιστεύουμε να ξεκαθαρίσει αυτό το μπλέξιμο με την απόφαση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ.

Η απόφαση αυτή δεν ενδιαφέρει μόνο τις ομάδες που μετέχουν  στα μπαράζ των τοπικών πρωταθλημάτων και της Γ’ εθνικής αλλά και στα μίνι πρωταθλήματα των μικτών μας ομάδων.

Να αναφέρουμε πληροφοριακά για την μικτή μας ομάδα  Κ 15 εάν μετρήσει το μεταξύ τους παιχνίδι με την ισόβαθμη  Βέροια   τότε η μικτή μας θα αγωνιζόταν  με την Ξάνθη  στην Κοζάνη ενώ τώρα ο αγώνας  θα γίνει  την Πέμπτη με την ΕΠΣ Μακεδονίας στο  γήπεδο της Μίκρας  στη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα τώρα στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου της Β’ κατηγορίας εάν μετρήσει το μεταξύ παιχνίδι των ομάδων,  η Καισαρειά έχει ανέβει κατηγορία είτε πρώτη είτε δεύτερη και θα παιχτεί η δεύτερη θέση  ανάμεσα στην Εράτυρα και στον Περδίκκα.

Σε διαφορετική περίπτωση (διαφορά τερμάτων) Καισαρειά , Περδίκκας, Εράτυρα Κοζάνη 2004    έχουν άλλες  λιγότερο και άλλες περισσότερο πιθανότητες ανόδου.

Εάν τελικά μετρήσουν τα γκολ κι όχι  τα μεταξύ τους παιχνίδια δείτε στην βαθμολογία τι μπορεί να γίνει μετά το πέρας και της τελευταίας αγωνιστικής

Σε συνδυασμό αποτελεσμάτων  και οι τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν ελπίδες να  κερδίσουν την άνοδο.

Exit mobile version