Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής – Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 1-1

Β’ ΕΠΣ Κοζάνης:   ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής – Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 1 1

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν η Αγία Παρασκευή και οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ροδιανής για την 18η (τελευταία) αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Με το ίδιο σκορ είχε λήξει και ο αγώνας του 1ου Γύρου στην Λευκόβρυση.

Οι Ελπίδες παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους καθώς τα συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας αλλά και στο πρωτάθλημα Κ-16 της ΕΠΣ Κοζάνης έχουν επιβαρύνει τους νεαρούς παίκτες του Βαγγέλη Μίχου.

Επιπλέον, 4 παίκτες των Ελπίδων αγωνίζονται και στις Μικτές ΕΠΣ Κοζάνης και έχουν επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο.

Το παιχνίδι στο γήπεδο Ροδιανής τα είχε όλα από πλευράς καιρικών συνθηκών καθώς κατά διαστήματα υπήρξε χαλάζι, βροχή, ήλιος, διάφορα ουράνια τόξα αλλά και δυνατός αέρας.

Στο πρώτο μέρος η Αγία Παρασκευή είχε την υπεροχή κι έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Γκανάτσιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, που ήθελαν μόνο την νίκη για ελπίζουν σε θέση στην τετράδα, συνέχισαν να πιέζουν και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 71′ με διαγώνιο σουτ του Βαγγέλη Ευαγγελόπουλου, παλιού παίκτη των Ελπίδων και της ΑΕΚ.

Οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 79′ με απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ του Αντώνη Θεοδοσιάδη που είχε περάσει στο παιχνίδι δύο λεπτά νωρίτερα.

Στην τελική βαθμολογία του 2ου Ομίλου πρώτη τερμάτισε η Α.Ε. Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου με 46 βαθμούς, δεύτερη η Αναγέννηση Λιβαδερού με 37, τρίτες οι Ελπίδες με 36, ενώ την τετράδα των play-offs συμπλήρωσε ο Ιωνικός Βαθυλάκκου με 22.

Η Αγία Παρασκευή τερμάτισε 5η με 21 βαθμούς.

Οι πρώτες τέσσερεις ομάδες του 2ου Ομίλου θα συνενωθούν με τις τέσσερεις πρώτες του 1ου Ομίλου για να δημιουργήσουν ένα νέο πρωτάθλημα με μονούς αγώνες.

Οι ομάδες θα “κουβαλήσουν” τους βαθμούς που πήραν στην Α’ Φάση, διαιρεμένους με το 3.

Έτσι η Α.Ε. Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου θα ξεκινήσει τα play-offs με 15 βαθμούς, η Αναγέννηση Λιβαδερού με 12, οι Ελπίδες ΑΕΚ με 12 και ο Ιωνικός Βαθυλάκκου με 7.

ΜΑΠΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Τσαπανίδης, Φτάκας, Ελευθεριάδης, Στάθης, Τόττας, Α. Καλημέρης, Καλαμπούκας (76′ Ζ. Παπαδόπουλος), Γ. Καλημέρης (62′ Χλιαράς), Θαλαλαίος, Φλώρος, Ευαγγελόπουλος.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Γκανάτσιος, Τζαλαζίδης, Χατζηαθανασίου (77′ Μίχος), Ζάχος (46′ Χαρέλας), Βεντούλης (46′ Λέντζης), Τσουλλχάϊ (46′ Μαλόκου), Καρπόζηλος, Κουτσοσίμος (77′ Θεοδοσιάδης), Βογιατζής, Γκάργκας, Μαυρουδής.

 

Διαιτητής: Πελετίδης.

Βοηθοί: Πανυτσίδου, Κουτούλας.

Exit mobile version