Tharos

Tharos

Τη Δευτέρα (8/3) έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League (Νότος 12:00 / Βορράς 14:00), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα.\
 
Η ενημέρωση της Λίγκας: «Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των ομάδων της Football League μέσω τηλεδιάσκεψης (Νότος 12:00 / Βορράς 14:00), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
 
1) Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Football League

2) Διάφορα θέματα».
 
 

 

Υλικά για 2 λαγάνες

 • 2 κούπες χλιαρό νερό
 • 1 κουταλιά μέλι (ή 1,5 κουταλιά ζάχαρη)
 • 2 κουταλιές ταχίνι
 • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
 • 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά των 8 γραμμαρίων ή 20 γραμμάρια νωπή μαγιά
 • Περίπου 4,5 κούπες αλεύρι (2 κούπες σταρένιο ολικής άλεσης και το υπόλοιπο σκληρό ή έστω για όλες τις χρήσεις) Εάνν επιθυμείτε γίνεται και αλεύρι γ.ο.χ να είναι οι 4,5 κούπες.

 

Για το τέλειωμα:

 • 2 κουταλιές ζάχαρη
 • 2-3 κουταλιές νερό
 • 1/2 κούπα αποφλοιωμένο σουσάμι
 • 2-3 κουταλιές μαυροσίσαμο προαιρετικά

 

Διαδικασία

Βάζουμε σε μπολ την μια κούπα από το χλιαρό νερό, το μέλι, τη μαγιά και ανακατεύουμε να διαλυθούν. 

Προσθέτουμε 2 κουταλιές αλεύρι (από το λευκό) και σκεπάζουμε να αφρίσει και αφήνουμε λίγη ώρα, μέχρι να φουσκώσει να διπλασιαστεί.

Σε μπολ βάζουμε την άλλη κούπα νερό, το ταχίνι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε να διαλυθεί το ταχίνι. Προσθέτουμε το διάλυμα της μαγιάς, το αλάτι, το σταρένιο αλεύρι και σταδιακά το λευκό μέχρι να έχουμε μια κανονική ζύμη.

Ζυμώνουμε διπλώνοντας τη ζύμη και πατώντας τη με το πίσω μέρος της παλάμης μας μέχρι να γίνει ελαστική.

Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ανεβεί. Όταν είναι έτοιμη ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Πατάμε με το χέρι μας να κατεβεί η ζύμη και τη χωρίζουμε σε δύο μέρη.

Σε ταψάκια στρωμένα με χαρτί ψησίματος απλώνουμε με τα χέρια το ζυμάρι μας στο κλασικό οβάλ σχήμα ή σε ότι άλλο σχήμα μας αρέσει (να μην έχει μεγάλο πάχος). Αφήνουμε να ανεβεί ξανά.

Διαλύουμε τη ζάχαρη στο νερό και με ένα πινέλο περνάμε την επιφάνεια της λαγάνας.

Πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι και με μαυροσίσαμο προαιρετικά και με τα δάκτυλά μας κάνουμε τα χαρακτηριστικά λακάκια.

Φουρνίζουμε και ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στη μεσαία σχάρα.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σιδηροπουλου Ελένη

 

Η επανάσταση μόλις ξεκίνησε

Νέο αίμα στο Instagram

Τρέμε Kardashian!

Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η Κικίτσα!

Για να μάθει η υφήλιος τι θα πει Κοζάνη

Σουντάμε και τους κερδάμε όλους

Αρς μαρς!

 

Η Κοζανίτικη Αποκριά συνεχίζεται!

Τα Αποκριάτικα θεατρικά σφηνάκια του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης συνεχίζονται μέσα από το κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στο youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLXLmHQmtWtaDu3Skk3CACwzjG2jm36yXn

 

“Καινούρια αντέτια”

Κείμενα

Ματίνα Τσικριτζή - Μόμτσιου 

Παίζουν

Αγγέλα Δήμου - Ρούση

Κώστας Καραματσούκας

Βαγγέλης Δισλάκης

 

«Τρέχουν» οι πληρωμές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, ενώ ανοικτή θα παραμείνει η πλατφόρμα έως τις 16 Μαρτίου 2021, για την αποδοχή των ποσών από όλους τους δικαιούχους που έως τώρα ανέρχονται σε 286.181. Μέσω αυτής της φάσης πρόκειται να διατεθούν 500 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα το συνολικό ύψος των ενισχύσεων από τους 6 κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής να ανέρχεται στα 7,3 δισ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ωφελούμενων επαγγελματιών και επιχειρήσεων, έως και την πέμπτη φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής, ανέρχονταν σε 544.591 από τους οποίους ένα μεγάλο ποσοστό συμμετείχε σε 2 ή και περισσότερους κύκλους.

Παράλληλα, το οικονομικό επιτελείο εξετάζει και τη μη επιστροφή του 50% των ενισχύσεων που έλαβαν επαγγελματίες και επιχειρήσεις στους τρεις πρώτους κύκλους της Επιστρεπτέας, όπως έγινε και στους επόμενους, αλλά με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.

Αναλυτικότερα, τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών δείχνουν ότι:

1. Στον πρώτο στον πρώτο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ενισχύθηκαν 52.490 επαγγελματίες και επιχειρήσεις με το ποσό των 601,813 εκατ. ευρώ

2. Στον δεύτερο κύκλο ενισχύθηκαν 89.732 επαγγελματίες και επιχειρήσεις με το ποσό των 1,259 δισ. ευρώ

3. Στον τρίτο κύκλο ενισχύθηκαν 101.522 δικαιούχοι με το ποσό των 1,510 δισ. ευρώ

4. Στο τέταρτο κύκλο οι ενισχύσεις έφθασαν στα 2,174 δισ. ευρώ για 447.041 επιχειρήσεις και επαγγελματίες

5. Στον πέμπτο κύκλο το ύψος των ενισχύσεων ήταν 1,225 δισ. ευρώ για 359.691 επαγγελματίες και επιχειρήσεις

6. Στην επιστρεπτέα προκαταβολή 6 δικαιούχοι μέχρι στιγμής είναι 286.181 επαγγελματίες και επιχειρήσεις με ποσό ύψους 500 εκατ. ευρώ

Σε ό,τι αφορά τον έκτο κύκλο της Επιστρεπτέας προκαταβολής δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι οι εξής κατηγορίες:

α) Μεσαίες επιχειρήσεις: οι επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από διακόσιους πενήντα εργαζομένους και των οποίων ο ετήσιος κύκλος εργασιών δεν υπερβαίνει τα πενήντα εκατ. ευρώ και/ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 43 εκατ. ευρώ.

β) Μικρές επιχειρήσεις: οι επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από πενήντα εργαζομένους και των οποίων ο ετήσιος κύκλος εργασιών και/ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ.

γ) Πολύ μικρές επιχειρήσεις: οι επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από δέκα εργαζομένους και των οποίων ο ετήσιος κύκλος εργασιών και/ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Κύκλος εργασιών αναφοράς για τις επιχειρήσεις που είναι υποκείμενες σε ΦΠΑ:

- σε περίπτωση που η επιχείρηση έχει θετικό κύκλο εργασιών τον μήνα Ιανουάριο 2020, ως κύκλος εργασιών αναφοράς λαμβάνεται ο κύκλος εργασιών του μηνός Ιανουαρίου του 2020,

- σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν έχει θετικό κύκλο εργασιών τον μήνα Ιανουάριο του 2020 και έχει θετικό κύκλο εργασιών τον μήνα Οκτώβριο του 2020, ως κύκλος εργασιών αναφοράς λαμβάνεται ο κύκλος εργασιών του μηνός Οκτωβρίου 2020,

- σε διαφορετική περίπτωση, ο κύκλος εργασιών αναφοράς ισούται με μηδέν (0).

Ακαθάριστα έσοδα αναφοράς για τις επιχειρήσεις που δεν είναι υποκείμενες σε ΦΠΑ ή είναι υποκείμενες και απαλλασσόμενες από το ΦΠΑ:

- σε περίπτωση που η επιχείρηση έχει θετικά ακαθάριστα έσοδα το έτος 2019 λαμβάνονται υπόψη τα ακαθάριστα έσοδα του έτους 2019, διαιρεμένα με δώδεκα (12),

- σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν έχει θετικά ακαθάριστα έσοδα το έτος 2019 και έχει θετικά ακαθάριστα έσοδα τον μήνα Ιανουάριο του έτους 2020, λαμβάνονται υπόψη τα ακαθάριστα έσοδα του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2020,

- σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν έχει θετικά ακαθάριστα έσοδα το έτος 2019, ούτε τον μήνα Ιανουάριο 2020, ως ακαθάριστα έσοδα αναφοράς λαμβάνονται τα ακαθάριστα έσοδα του μηνός Οκτωβρίου 2020.

- σε διαφορετική περίπτωση τα ακαθάριστα έσοδα αναφοράς ισούνται με μηδέν.

naftemporiki.gr

 Αιφνίδια ‘έφυγε’ από τη ζωή ο Γιώργος Νανόπουλος, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος στη θητεία του Πασχάλη Μητλιάγκα. αλλά και αντινομάρχης επί Ιορδάνη Ανδρεάδη. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο πρώην Νομάρχης Κοζάνης Πάσχος Μητλιάγκας με ανάρτηση του:

“Είναι από τις ειδήσεις που σε συγκλονίζουν και σε διαλύουν.Τις πρώτες βραδυνές ωρες σήμερα,έφυγε αιφνίδια από κοντά μας ο Γιώργος Νανόπουλος. Ενας υπέροχος άνθρωπος. Νομαρχιακός σύμβουλος στη δεύτερη θητεία μου, όπως και με τον Ιορδάνη. Ανδρεάδη  Η γη της Μορφής που την λάτρευε θα τον δεχτεί στα σπλάχνα της. Καλο ταξίδι Γιώργο. Στη Μαρίτσα και τα παιδιά τους τα θερμά μας συλλυπητήρια”.

Κυριακή της μικρής Αποκριάς, 7 Μαρτίου, ο Chris Atma Clown μαζί με την ομάδα του έρχονται στο πιο τρελό αποκριάτικο μασκέ πάρτυ με πολλά παιχνίδια και χορό!!! Βάλε τη στολή σου, την καλή σου διάθεση και 50 μανταλάκια, και συνδέσου στο: τΖΟΟΜ ταρατα τΖΟΟΜ παιδική Αποκριά Δήμου Κοζάνης

Time: Mar 7, 2021 06:45 PM Athens Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/4447846183?pwd=TFQzdmJBcTBSYXBKU05Bb29CSDhGZz09

Meeting ID: 444 784 6183

Passcode: MZnXV8

19:00 ακριβώς ξεκινάμε, αλλά μπορείς να μπεις 15' νωρίτερα!!!

Μέχρι τότε δείτε τους στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, που έφτασαν μέχρι τον τελικό!

Ο Δήμος Boΐου, σύμφωνα με το άρθρο 36 του Ν4497/17, προς διευκόλυνση της Ομοσπονδίας-Συλλόγων Πωλητών Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας «Μέγας Αλέξανδρος», πέραν του ημερήσιου τέλους θα συνεισπράττει εφεξής τη συνδρομή των μελών της του υπέρ του οργάνου αυτού. Το ποσό της συνδρομής έχει διαμορφωθεί στο 5%  επί του καταβαλλόμενου ημερήσιου τέλους.

Τα ενεργά σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας είναι τα παρακάτω:

Α) Σύνδεσμος Λαχανοπωροπώλων-Παραγωγών και Μικροπωλητών Ν.Κοζάνης

B) Σωματείο Πωλητών λαϊκών αγορών βιομηχανικών και βιοτεχνικών ειδών Ν. Κοζάνης

Γ) Σύλλογος Παραγωγών Αγροτικών & Αλιευτικών Προϊόντων Ν. Κοζάνης με την επωνυμία “Οι παραγωγοί”

Δ) Σύλλογος Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

Ε) Σωματείο Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Γρεβενών

ΣΤ) Σωματείο Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Καστοριάς

Παρακαλούμε τους πωλητές που συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές του Δήμου Βοΐου, δεν είναι μέλη των παραπάνω πρωτοβάθμιων σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας και επιθυμούν να απαλλαγούν από την καταβολή της συνδρομής, να υποβάλλουν την σχετική αίτηση στην αρμόδια υπάλληλο του Δήμου Βοΐου, (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες), έως και τις 20 Μαρτίου 2021.  Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2465350112  και email: danoglou@voio.gr

 

Με απόφαση του Δημάρχου  Δήμου Δεσκάτης  κ. Κορδίλα Δημητρίου λόγω των σεισμικών δονήσεων που σημειώνονται  στην περιοχή μας, την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 όλες οι σχολικές μονάδες  καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί  θα παραμείνουν κλειστές διότι θα προσέλθουν ειδικά κλιμάκια για να ελέγξουν τυχόν  υλικές ζημιές και την στατικότητα των σχολικών κτηρίων.

 

 

Οι συζητήσεις με φίλους – συντοπίτες που παλαιότερα διετέλεσαν μέλη – οπαδοί της αριστεράς και κατέληξαν ερευνηταί των «αγαθών» ! του κουμμουνισμού ως και οι επισκέψεις και μελέτες συγγραμμάτων ιστορικού κυρίως περιεχομένου με βοήθησαν-οδήγησαν στην σύνθεση στοιχείων για την εξαγωγή των συμπερασμάτων μου :

Η δεξιά ως καπιταλισμός – φιλελευθερισμός καταχωρείται καταχωρούνται ως βρώμικη αλήθεια 

Η αριστερά ως κουμμουνισμός – σοσιαλισμός καταχωρείται καταχωρούνται ως το καθαρό ψέμα.

Οι εφαρμογές των δύο πολιτικοοικονομικών συστημάτων, του κουμμουνισμού και του καπιταλισμού με τις παραφυάδες τους, εκπορεύονται από συγκεκριμένο κέντρο – χώρο, απέβλεπαν και αποβλέπουν στην διάλυση – εξαφάνιση των εθνικών κρατών και την μετατροπή τους σε πύργο της Βαβέλ (παγκοσμιοποίηση) με ότι συνεπάγεται εκτός ενός κράτους – έθνους πλέον, προς χαράν τους, το του κράτους του IΣΡΑΗΛ.

Ο κουμμουνισμός με τα όργανά του ταλάνισε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και όχι μόνον με θυσίες ποταμών αίματος για το δίκαιο τίνος ?

Το μητρικό τους εργοστάσιο έκλεισε !!

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται σήμερα στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας, αλλά και σε όλη την ανθρωπότητα με την εξίσου βάρβαρη ή και χειρότερη καταπίεση μέσω του καπιταλισμού.

Από το 1965 η ανθρωπότητα ζει την αγριότητα των εξαγγελιών του Ζ’ (έβδομου) κεφαλαίου του συνεδρίου των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ που έγινε στην Βασιλεία της ΕΛΒΕΤΙΑΣ το 1897. Αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των σοφών της ΣΙΩΝ».

Στην τελευταία παράγραφο του εν λόγω κεφαλαίου καταγράφεται αυτολεξεί ότι : «πράγματι, πλην εξαιρέσεων τινών, ας τινάς είναι περιττόν να λάβωμεν υπ’ όψιν, ο τύπος είναι εντελώς εις την εξουσία μας. Εν μία λεξεί δια να συγκεφαλαιώσωμεν το σύστημα μας προς υποταγήν των χριστιανικών κυβερνήσεων της Ευρώπης, θα δείξωμεν εις μεν τον ένα την δύναμιν μας δι’ αποπειρών, δηλαδή δια του τρόμου, εις όλους δε, εάν όλοι εξανίσταντο εναντίον μας, θα απαντήσωμεν δια των αμερικανικών, κινέζικων ή και ιαπωνικών τηλεβόλων

Προγεγραμμένα ταλαίπωροι, μεγάλοι σε ηλικία και χειρότερα για σας Νιάταμην ψάχνετε κάτω από τα χαλιά σας να βρείτε τον τρόμο στην Ευρώπη.

Οι αποκεφαλισμοί στους δρόμους των Ευρωπαϊκών πόλεων γίνονται από πειθήνια όργανα τους, που σε λίγο θα έρθουν και κατά εδώ, φρόντισαν γι΄ αυτό οι υποδοχείς.

Οι καταστροφές των μνημείων των πολιτισμών της ανθρωπότητας δεν σταμάτησαν ούτε στο Αφγανιστάν με το γκρέμισμα του τεράστιου Βούδα, ούτε στην Παλμύρα, θα συνεχιστούν και κατά δω, έχουμε και εμείς ΜΝΗΜΕΙΑ.

Όσον αφορά τα τηλεβόλα, αυτά δεν είναι μακρύκανα κανόνια :

Είναι οι αρρώστιες που αναπτύχθηκαν και αναπτύσσονται στα εργαστήρια τους, όπως των χοίρων – των αγελάδων – των πτηνών – του AIDS – του Έμπολα – του ΗΝ, 2, 3, SARS – COVID 19 και πάει λέγοντας και που στοχεύουν αφ΄ενός στα κέρδη των φαρμακευτικών εταιριών τους μέσω της παραγωγής και διάθεσης εμβολίων και φαρμάκων για την αντιμετώπιση τους, Γιάννης κερνάει – Γιάννης πίνει αφετέρου δε στην καταστροφή των οικονομιών πρώτα των μικρών, ύστερα των μικρομεσαίων, παραπέρα όλων των υπολοίπων, ως και στην εξώδιο ακολουθία των όποιων άτυχων.

Εδώ ταιριάζουν οι στίχοι του ποιήματος του Φώτη Αγγουλέ «Το Στίγμα», που μελωποιήθηκε από τον Πάνο Τζαβέλα. Ακούστε το.

Η διαπίστωση για τα όσα διαδραματίζονται είναι ότι :

Όντως στο σιωνιστικό συνέδριο του 1897 προσήλθαν Όνθρωποι και όχι Άνθρωποι με πολύ μεθοδικό μυαλό, αλλά χειρίστης ποιότητος και κατόρθωσαν να ποδηγετήσσουν την ανθρωπότητα οδηγώντας την στην εξαθλίωση προς όφελος του καπιταλιστικού τους κεφαλαίου.

«Το χρήμα δεν έχει πατρίδα» ΔΕΞΙΟΙ

«ΣΕΙΣ προλετάριοι των ΕΘΝΩΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, όσο και αν ενωθείτε δεν μπορείτε να χτυπήσετε το άπατρες χρήμα το κεφάλαιο, γιατί δεν το βρίσκετε που είναι κρυμένο, ή γιατί δεν σας αφήνουν τα αφεντικά σας.

Μην σπάτε ιδρωτοδημιουργήματα.

Ο μόνος τρόπος προς το παρόν, απαλλαγής από τις επερχόμενες – καλπάζουσες λαίλαπες είναι : οι επιστήμονες ΒΙΟΛΟΓΟΙ να ασχοληθούν με την εύρεση ενός αιωρούμενου ΝΕΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, που θα μετατρέψει το μυαλό των ΟΝΘΡΩΠΩΝ σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.

Ο νοών νοήτω

Ευχές δια την διαρκή ύπαρξη της Ανθρωπότητας

Κ. Ν. Καρακάσης
5-3ου-2021

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, απαντά στα ερωτήματα, για την τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία COVID-19 στη Δυτική Μακεδονία, τα ενεργειακά, το υδρογόνο, τα φωτοβολταϊκά έργα μεγάλης κλίμακας, τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα χαθούν από την απολιγνιτοποίηση και πως κινείται η Περιφέρεια, ποιο θα είναι το νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο της Δυτικής Μακεδονίας...

Απαντά στις αιχμές της αντιπολίτευσης για μηδενικό έργο άμα την ανάληψη των καθηκόντων του, αλλά και για την ελάχιστη στήριξη του πολιτισμού και των ανθρώπων του από πλευράς πολιτείας και ποιος ο σχεδιασμός της Περιφερειακής αρχής σε αυτή την κατεύθυνση. Γιώργος Κασαπίδης: «Έχουμε βάλει μπροστά μεγάλα έργα για τη Δυτική Μακεδονία, τα οποία δυστυχώς βρίσκονταν σε στάδιο ληθάργου…είναι έργα τα οποία θα ολοκληρώσουν τα βασικές υποδομές, μεταφορών, βιομηχανίας, οικονομίας γενικότερα στην Περιφέρεια μας, τα οποία θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και είκοσι χρόνια…». 

 

Ακούστε τη συνέντευξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στην εκπομπή "Ελεύθερο Βήμα" με τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη στο Ελεύθερο Ραδιόφωνο 99 fm:

Σελίδα 1 από 948
Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ