Αφετηρία για Σταδιοδρομία

By Σεπτεμβρίου 13, 2021 92

Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών στο Perrotis College με την υποστήριξη της ΕΛΑΪΣ – Unilever και των My market

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τo Perrotis College, σε συνεργασία με την ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market, παρέχει σε ενδιαφερόμενους υποψήφιους τη δυνατότητα υποτροφιών για φοίτηση στη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Μέσω της πρωτοβουλίας «Αφετηρία για Σταδιοδρομία», η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market δείχνουν ουσιαστικά και έμπρακτα την υποστήριξή τους σε νέους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον αγροδιατροφικό τομέα, προσφέροντας υποτροφίες ύψους 42.000 ευρώ για μεταπτυχιακές σπουδές στο Perrotis College το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022 στα εξής προγράμματα:

  • M.Sc. in New Food Product & Business Development (M.Sc. Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων)
  • Sc. in Marketing for the Agro-Food Sector (M.Sc. Μάρκετινγκ στον Αγροδιατροφικό Τομέα)

Αρωγός της προσπάθειας είναι και αυτή τη φορά οι καταναλωτές, καθώς, με κάθε αγορά προϊόντων Unilever στα καταστήματα My market, έως την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, συνεισφέρουν στην πρωτοβουλία για την υποστήριξη νέων που βρίσκονται στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία επισκεφτείτε:

https://www.mymarket.gr/el-GR/Landing-Pages/2020/afetiriastadiodromias/

Λίγα λόγια για το Perrotis College
Το Perrotis College ιδρύθηκε το 1996 και αποτελεί τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ενός μη-κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού ιδρύματος με ιστορία και κοινωνική προσφορά 117 ετών. Προσφέρει προπτυχιακά (B.Sc.) και μεταπτυχιακά (M.Sc.) προγράμματα σπουδών πιστοποιημένα από το Cardiff Metropolitan University της Ουαλίας. Τα τριετή αγγλόφωνα προπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται στις ακόλουθες κατευθύνσεις και περιλαμβάνουν αντίστοιχες ειδικότητες:
· B.Sc. in International Business
· B.A. in Digital Marketing
· B.Sc. in Agro-environmental Systems Management
· B.Sc. in Environmental Sciences
· B.Sc. in Food Science & Technology
Τον Σεπτέμβριο τoυ 2017 ξεκίνησε τη λειτουργία της η Μεταπτυχιακή Σχολή του Perrotis College, προσφέροντας τα εξής προγράμματα σπουδών:
• M.Sc. in New Food Product & Business Development
• M.Sc. in Marketing for the Agro-Food Sector

Λίγα λόγια για την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER Hellas AE

H ΕΛΑΪΣ-UNILEVER, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Unilever, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα, που παράγει και διαθέτει περίπου 400 επώνυμα προϊόντα σε περισσότερες από 190 χώρες. Με μια μεγάλη ποικιλία αγαθών υψηλής ποιότητας στις κατηγορίες καλλυντικού, απορρυπαντικού και τροφίμου καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες κάθε οικογένειας και κάθε νοικοκυριού. Μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων και των επενδύσεών της δίνεται στην έρευνα και την αειφόρο ανάπτυξη. Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER συνεργάζεται με πολλούς Επιστημονικούς Οργανισμούς & με Μ.Κ.Ο. προκειμένου να προωθήσει τοπικά αειφόρες πρακτικές και πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Λίγα λόγια για την αλυσίδα καταστημάτων Μy market
Τα My Market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 225 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στην συντριπτική τους πλειονότητα με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

 

Rate this item
(0 votes)

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ