Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής, το 5ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας, που διοργανώνει το Λογοτεχνικό Περιοδικό «Παρέμβαση»

By Σεπτεμβρίου 11, 2021

Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής, το 5ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας, που διοργανώνει το Λογοτεχνικό Περιοδικό «Παρέμβαση», σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης και την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, το διήμερο Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021. Στο Συμπόσιο συμμετέχουν η Εταιρεία Συγγραφέων, η Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος πολλοί και αξιόλογοι ομιλητές. Προσκεκλημένοι είναι ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και μελετητής, Παντελής Μπουκάλας και ο λογοτέχνης, συγγραφέας και Πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, Ηλίας Κουτσούκος. Η θεματολογία του Συμποσίου είναι: 1821 Λογοτεχνία και Επανάσταση – Φιλέλληνες Λογοτέχνες – Δημοτικό Τραγούδι – Μακεδόνες Λογοτέχνες – Ευρύτερες λογοτεχνικές προσεγγίσεις – Αναγνώσεις. Το Συμπόσιο Λογοτεχνίας γίνεται στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Σύγχρονης Τοπικής Ιστορίας, στην οδό Αλεξίου Καραλίβανου 23, και σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα γίνει στο Κοβεντάρειο.

Οι εργασίες του συμποσίου ξεκίνησαν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου από τις 10.30, με το απογευματινό πρόγραμμα να αρχίζει στις 17.00. Το συμπόσιο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ