Έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού, Παράδοσης & Τεχνών (Αρίων) 

Με το τραγούδι ας κρατήσουν οι χοροί, ξεκίνησε το 1Ο  Φεστιβάλ Πολιτισμού, Παράδοσης & Τεχνών (Αρίων) στον 37ο Κύκλο Εκδηλώσεων Πρωτοχωρίου. Εκπληκτικό το θέαμα καθώς χόρεψαν όλοι μαζί σ΄έναν κύκλο, ο Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε Κοζάνης, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη», Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης, , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρόκο «Ιωακείμ Λούλιας» και ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων «Αντάμωμαν» ενώ η εξαιρετική Χορωδία του Ε.Μ.Α.Σ Λευκοπηγής τραγουδούσε το όμορφο αυτό τραγούδι. Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Τέλης Βωβός και η Κατσόγιαννου Τριανταφύλλου Έφη και το παρών έδωσαν πολλοί Σύλλογοι της περιοχής.

Ο κόσμος διασκέδαζε με τους χορούς, τα τραγούδια και με τα πειράγματα των παρουσιαστών. Σημαντικό ήταν τα ιστορικά στοιχεία που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ αλλά και το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης για το χρέος που έχουμε όλοι μας. Κλείνοντας το Φεστιβάλ ακούστηκε η φράση του Νικόλαου Καζαντζάκη «Το πρώτο σου χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.

Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει». Η βραδιά βέβαια συνεχίστηκε με την ορχήστρα του Γιάννη Τσακιρόπουλου και τη νεολαία του χωριού, πολύ κέφι και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
Tharos.gr Logo
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ