ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ H δική μας B&T Composites στους βραβευθέντες

By Σεπτεμβρίου 12, 2019

 

Η εκδήλωση απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/9) στο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη, παρουσία πολλών εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, υπουργών της κυβέρνησης, πολιτικών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η εκδήλωση είχε σκοπό να επιβραβεύσει τους καλύτερους του ελληνικού επιχειρείν, τους διορατικούς και πρωτοπόρους που τολμούν, οραματίζονται, πρωτοπορούν και διακρίνονται σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Παράλληλα, έχουν σκοπό να προβάλουν τους επιλεγμένους επιχειρηματίες, ώστε να αποτελέσουν πρότυπο για την κοινωνία και μοχλό για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.
Ανάμεσά τους και μια «δικιά μας» επιχείρηση η B&T Composites, πρωτοπόρος στην καινοτομία από την ακριτική Φλώρινα, η οποία τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας!!
Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του κατά την τελετή απονομής των βραβείων, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ζούμε εποχές και μέρες ευχάριστες. Οι δηλώσεις των επενδυτών μετά την εμπειρία τους από τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εξαιρετικές κι όλες οι μεγάλες επενδύσεις που είχαν κολλήσει επί σειρά ετών, έχουν ξεκολλήσει και βρίσκονται σε τροχιά ταχείας υλοποίησης. Υπάρχει ένα καινούργιο κλίμα και η Ελλάδα αποφάσισε να αλλάξει. Το πλεονέκτημα της χώρας σήμερα είναι ότι παρέχει επενδυτικές ευκαιρίες και η Ελλάδα έχει γίνει ο νέος ελκυστικός επενδυτικός προορισμός των επενδυτών».

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ