Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ με Δυναμικές & Εξωστρεφείς Επιχειρήσεις

By Σεπτεμβρίου 14, 2021

Με ένδεκα δυναμικές και εξωστρεφείς επιχειρήσεις – μέλη του συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Κοζάνης, που μετά από απουσία ενός έτους, λόγω της πανδημίας, άνοιξε και πάλι της πύλες της σε εκθέτες και επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας. 

Με στόχο την οικονομική επανεκκίνηση, μέσω της «δια ζώσης» εκθεσιακής προβολής και προώθησης  του αναπτυξιακού προφίλ, αλλά  και των προϊόντων που παράγουν οι εξαγωγικού χαρακτήρα μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κατά κύριο λόγο της περιοχής μας,  το Επιμελητήριου Κοζάνης δίνοντας σημαντική βαρύτητα στην ανάγκη ενθάρρυνσης της συμμετοχής αυτών σε Εκθέσεις, εξασφάλισε για τα  μέλη του, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, στην 85η ΔΕΘ,  τρεις εκθεσιακούς χώρους στο κεντρικό περίπτερο 3 της ΚΕΕΕ, που είναι τα stand Α5, Α7 και D9.  

Η παρουσία των επιχειρήσεών μας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σηματοδοτεί τη δυναμική επιστροφή στην κοινή προσπάθεια όλων μας για ενδυνάμωση της περιφερειακής επιχειρηματικότητας και την στροφή προς την αναπτυξιακή πορεία που αποτελεί ζητούμενο για τον  τόπο μας, εν όψει και των εξελίξεων της απολιγνιτοποίησης.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης καλεί όλους όσους διαβούν τις ημέρες λειτουργίας της 85ης ΔΕΘ τις πύλες της, έως και τη 19η Σεπτεμβρίου, να επισκεφθούν τα περίπτερα όπου εκθέτουν τα προϊόντα τους οι τοπικές μας επιχειρήσεις για να γνωρίσουν τους παραγωγούς και τα εκθέματά τους .

 Ενεργά συμμετείχε το Επιμελητήριο Κοζάνης με τους εκπροσώπους του, τον Πρόεδρο  κ. Γιάννη Μητλιάγκα και τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Πουγαρίδη, στις εργασίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), που έλαβαν χώρα  ως είθισται στα πλαίσια της 85ης ΔΕΘ, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2011 σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τόσο ο Πρόεδρος, όσο  και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου είχαν την ευκαιρία σημαντικών  συναντήσεων με Κυβερνητικά στελέχη, αλλά και με τους εκπροσώπους όλων των Επιμελητηρίων της χώρας που έδωσαν το «παρών». 

Από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Μητλιάγκας εισηγήθηκε την ενεργοποίηση μόνιμης επιτροπής και ομάδας εργασίας με αντικείμενο την απολιγνιτοποίηση και την οριστικοποίηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης  (ΣΔΑΜ), πρόταση που έγινε αποδεκτή και αναμένεται να υλοποιηθεί άμεσα, δυναμώνοντας και ενισχύοντας το ρόλο και τη φωνή των περιφερειακών Επιμελητηρίων αναφοράς στο δημόσιο διάλογο.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου με το πέρας των εργασιών της ΚΕΕΕ, μετέβησαν στην 85ης ΔΕΘ και επισκέφθηκαν  τους εκθεσιακούς χώρους του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο περίπτερο 3 της ΚΕΕΕ,  ενώ το βράδυ παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη ομιλία του Πρωθυπουργού στο συνεδριακό κέντρο "ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ".

 

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ