Ευκαιρίες για την ελληνική γούνα στις ΗΠΑ

Η επιβολή επιπλέον δασμών για τα κινεζικά προϊόντα που εισάγονται στις ΗΠΑ ύψους 200$ δις θα επηρεάσει θετικά τον κλάδο της Γούνας. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών θεωρεί ότι πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη και θα επηρεάσει τον κλάδο καθώς δημιουργεί πιθανές ευκαιρίες. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι ΗΠΑ πρόκειται να προχωρήσουν στην επιβολή επιπλέον δασμών για τα κινεζικά προϊόντα που εισάγονται στις ΗΠΑ ύψους 200$ δις.

Ανάμεσα στα προϊόντα από Κίνα που θα επιβληθούν δασμοί εισαγωγής ύψους 25% είναι και τα γουνοποιητικά προϊόντα που εισάγονται στις ΗΠΑ. Η εξέλιξη αυτή θα κάνει ακριβότερα τα προϊόντα γούνας από Κίνα στις ΗΠΑ κατά 25%. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από τις ελληνικές επιχειρήσεις για την επιχειρηματικής τους στρατηγική και δραστηριότητα. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να ενημερώνει τις ελληνικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις για εξελίξεις και θέματα που τους αφορούν άμεσα.

«Η αποφασιστική ενίσχυση της αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το οριστικό ξεπέρασμα της κρίσης και τη θεμελίωση μιας νέας ευημερίας που βασίζεται σε στέρεα θεμέλια, είναι βασική επιλογή που οδηγεί στο σύγχρονο κράτος» τονίζει ο Πάρις Κουκουλόπουλος, με άρθρο του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η κυβέρνηση, όπως σημειώνει, «επέλεξε μια νέα πραγματικότητα στην αυτοδιοίκηση με όχημα τον εκλογικό νόμο για τους δήμους», αφού, όπως αναφέρει, «ουσιαστικά προτείνεται η θεσμοθέτηση δημάρχου που μπορεί να είναι πλειοψηφία στον λαό, αλλά μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και από την Παρασκευή 13 Ιουλίου αυτό θα είναι νόμος του κράτους».

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ