Μιχάλης Παπαδόπουλος:  “Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν υπάρχει πια το αυτονόητο”

Για αυτόν τον λόγο όλοι μαζί πρέπει να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία

Μιχάλης Παπαδόπουλος:  “Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν υπάρχει πια το αυτονόητο”

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές και Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. παρέστη στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη της Κοζάνης.

Παρευρέθη στην Επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, ενώ ακολούθως μετέβη στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης για την Επιμνημόσυνη Δέηση, όπου κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

“Σήμερα είναι μια διπλή γιορτή για την πατρίδα μας. Γιορτάζουμε την και τιμούμε τους Έλληνες του 1821. Τιμούμε την μνήμη των αγωνιστών, των πολιτών και των ηρώων που ενωμένοι άναψαν την Φλόγα της ς.

Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν υπάρχει πια το αυτονόητο. Για αυτόν τον λόγο όλοι μαζί πρέπει να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία.

Είναι χρέος μας να δώσουμε δύναμη στη νέα γενιά που έρχεται, κατοχυρώνοντας αυτά που δικαιούται. Η κυβέρνηση σήμερα και ο Πρωθυπουργός αυτό έχουν σαν πρωταρχικό στόχο.

Είναι υποχρέωση όλων μας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να συμβάλλουμε για την πατρίδα μας, με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί, κάνοντας αυτό που πρέπει για να είναι ισχυρή δυνατή, μια περήφανη Ελλάδα

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και δύναμη

Χρόνια πολλά Ελλάδα!”.

Exit mobile version