Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός
  • Αγγελίες
  • Πρωτοσέλιδα
Θάρρος | Ηλεκτρονική εφημερίδα Δυτικής Μακεδονίας
Optika Katanas
  • Κοζάνη
    • Δ. Βοίου
    • Δ. Εορδαίας
    • Δ. Κοζάνης
    • Δ. Σερβίων-Βελβεντού
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Τουρισμός
    • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
  • Πολιτισμός
    • Cine – Tv
    • Βιβλίο
    • Εικαστικά
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Κείμενα
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
    • Διάστημα
    • Πληροφορική
  • Τρόπος Ζωής
    • LifeStyle
    • Γεύσεις
  • Υγεία
    • Διατροφή
  • Άρθρα
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
  • Αγγελίες
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
    • Δ. Βοίου
    • Δ. Εορδαίας
    • Δ. Κοζάνης
    • Δ. Σερβίων-Βελβεντού
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Τουρισμός
    • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
  • Πολιτισμός
    • Cine – Tv
    • Βιβλίο
    • Εικαστικά
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Κείμενα
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
    • Διάστημα
    • Πληροφορική
  • Τρόπος Ζωής
    • LifeStyle
    • Γεύσεις
  • Υγεία
    • Διατροφή
  • Άρθρα
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
  • Αγγελίες
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Θάρρος | Ηλεκτρονική εφημερίδα Δυτικής Μακεδονίας

Αρχική » Άρθρα-Απόψεις » Λικέρ βύσσινο – εύκολη παραδοσιακή σπιτική συνταγή

Λικέρ βύσσινο – εύκολη παραδοσιακή σπιτική συνταγή

σε Άρθρα-Απόψεις, Γεύσεις
Θάρρος ΚοζάνηΘάρρος Κοζάνη
Λικέρ Βύσσινο – Εύκολη Παραδοσιακή Σπιτική Συνταγή
19/06/2022
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
A A
0 0

Τώρα είναι η εποχή για το εκπληκτικό αυτό λικέρ, τώρα που είναι ώριμα τα βύσσινα και θα δώσουν τη γλύκα και το μοναδικό άρωμα τους.

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Το λικέρ βύσσινο είναι από τα ωραιότερα λικέρ. Παλιά το έφτιαχναν όλες οι νοικοκυρές και κερνούσαν σε ονομαστικές εορτές, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και άλλες ειδικές περιστάσεις. Το φύλαγαν μέσα σε κρυστάλλινα εγχάρακτα μπουκάλια ή σε φιάλες χρωματιστές χειροποίητες, ζωγραφισμένες με χρυσό.

Ο τρόπος παρασκευής του είναι απλός, μέσα σε μεγάλη γυάλα. Έτσι θα το κάνουμε κι εμείς σήμερα. Θα βάλουμε την γυάλα με τα βύσσινα σε σημείο ηλιόλουστο και θα την αφήσουμε εκεί «να ψηθεί» από τον ήλιο σαράντα τουλάχιστον μέρες μαζί με τη ζάχαρη και τα εξωτικά αρωματικά γαρύφαλλα και την κανέλα..

Το λικέρ που θα φτιάξουμε όσα χρόνια κι αν περάσουν κατόπιν δεν χάνει τίποτα από την γεύση ή το άρωμα του βύσσινου και την ένταση του αλκοόλ, ακριβώς επειδή ωρίμασε και διαποτίστηκε αργά-αργά επί 40 μέρες.

Δυστυχώς οι σημερινές νοικοκυρές δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και υπομονή για να φτιάξουν αυτό το καταπληκτικό λικέρ. Ίσως γι’ αυτό να βγήκε και η παροιμία που λέει, «Να μένει το βύσσινο».

Ίσως πάλι η παροιμία να σημαίνει ότι τα βύσσινα μέσα στη γυάλα πρέπει να μένουν πολλές μέρες, για να πάρει το λικέρ όλα τα αρώματα και τη γεύση του.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό βύσσινα με τα κουκούτσια τους.

3/4 κιλού ζάχαρη απλή

1 λίτρο κονιάκ

1 μέτριο ξύλο κανέλας

10 γαρύφαλλα

Μισό ροδάκινο, δύο βερίκοκα

μία γυάλα, όσο γίνεται πιο μεγάλη, με καπάκι που να κλείνει καλά.

Διαλέγουμε βύσσινα ώριμα αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, να είναι δηλαδή μαλακά (άρα και έτοιμα να δώσουν όλους τους χυμούς τους) αλλά όχι μαραμένα και ταλαιπωρημένα. Τα πλένουμε, τα καθαρίζουμε από τα κοτσάνια και τα φυλλαράκια τους, όχι όμως και τα κουκούτσια τους και τα ζυγίζουμε. Με βάση αυτό το “μεικτό” βάρος τους θα κανονίσουμε και τις ποσότητες της ζάχαρης και του αλκοόλ.

Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα δύο φρούτα, ροδάκινα και βερίκοκα. Να είναι ώριμα, αρωματικά αλλά και γερά. Θέλουμε απλώς να αποκτήσει και ένα άλλο άρωμα το λικέρ μας, αλλά όχι τόσο έντονο που να “σκεπάζει” την παρουσία του βύσσινου.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε μια γυάλα όσο γίνεται πιο μεγάλη και ευρύχωρη, με καπάκι που να βιδώνει και να κλείνει καλά και ερμητικά, και βάζουμε μέσα τα πλυμένα βύσσινα. Προσθέτουμε το ροδάκινο και τα βερίκοκα κομμένα σε μικρά κυβάκια. Θα διευκολύνουν τη ζύμωσή των βύσσινων.

Προσθέτουμε το ξυλάκι της κανέλλας καθώς και τα καρφάκια του γαρύφαλλου. Κάποιοι προσθέτουν και μοσχοκάρυδο, αλλά καλύτερα να το αποφύγουμε για να μην αλλάξει πολύ η βασική γεύση του βύσσινου.

Σχετικά Θέματα

Με κουστούμι και γραβάτα

Το Βατερλό των πανελλαδικών εξετάσεων

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…

Πάνω από όλα αυτά τα υλικά θα ρίξουμε τη ζάχαρη.

Για το βύσσινο, που είναι κάπως ξινό στη γεύση, υπολογίζουμε την ποσότητα ίση (περίπου) με εκείνη του φρούτου. Τα ροδάκινα και τα βερίκοκα είναι σαφώς πιο γλυκά στη γεύση από τα βύσσινα, συνεπώς θα υπολογίσουμε την ποσότητα της ζάχαρης στο 70- 90%, όχι περισσότερο, ανάλογα βέβαια και με το πόσο γλυκό θέλουμε το ποτό μας.

Πρέπει να περισσεύει αρκετός χώρος στο βάζο για να “αναπνέει” το λικέρ μας και να «δέσει» η γεύση του.

Βιδώνουμε το καπάκι του βάζου πολύ καλά, αεροστεγώς. Εάν δεν κλείνει αεροστεγώς, αυτό μπορεί εύκολα να καταστρέψει το λικέρ μας, θα «αρπάξει» και θα αλλοιωθεί.

Αντίθετα, εάν το βάζο κλείσει καλά, με τη βοήθεια και της θερμότητας που αναπτύσσεται στο εσωτερικό του από την έκθεσή του στον ήλιο, αλλά και με την παρουσία της ζάχαρης, θα γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις και στο τέλος θα έχουμε ένα τέλειο ποτό.

Μία πρόσθετη προφύλαξη, για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία για το αεροστεγές κλείσιμο, είναι να καλύψουν πολύ καλά το καπάκι, γύρω γύρω, με μεμβράνη που θα την στερεώσουν σφικτά με λάστιχο ή σπάγκο.

Μεταφέρουμε το βάζο σε σημείο που έχει έντονη ηλιοφάνεια για αρκετές ώρες την ημέρα (στο μπαλκόνι, στην ταράτσα, στην αυλή, θα πρέπει να το βλέπει ο ήλιος όσο περισσότερες ώρες γίνεται) και το αφήνουμε εκεί να “μαζέψει ήλιο” για όσο πιο μεγάλο διάστημα αντέχουμε. Ήδη μετά από 40 ημέρες, ίσως και μόνο μετά από 1 μήνα, οι ζυμώσεις θα έχουν γίνει σε μεγάλο βαθμό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι, όταν πλέον τα βύσσινα έχουν αρχίσει να βγάζουν τα υγρά τους, να ανακινούμε πότε-πότε το βάζο ώστε να διαλυθεί η ζάχαρη. Αυτό θα το κάνουμε τις πρώτες ημέρες.

Αν δεν το κάνουμε, η ζάχαρη θα συγκεντρωθεί στον πυθμένα του βάζου, θα σφίξει και μετά θα θέλει πολύ έντονες αναταράξεις και για πολύ περισσότερη ώρα για να βραχεί και να διαλυθεί.

Στο τέλος του χρόνου που έχουμε αποφασίσει να αφήσουμε τη ζύμωση να κάνει τη δουλειά της, σε ένα μήνα, σε 40 μέρες ή και σε 2-3 μήνες, θα ανοίξουμε το καπάκι και θα προσθέσουμε και το κονιάκ. Η ποσότητα του κονιάκ είναι συνήθως όση και το συνολικό βάρος των βύσσινων, ροδάκινου και βερίκοκων, που είχαμε χρησιμοποιήσει.

Ξανακλείνουμε ερμητικά, ανακινούμε καλά για να ανακατευθεί και να ενωθεί με το υγρό που έχουν βγάλει τα βύσσινα και η ζάχαρη, και το αφήνουμε για άλλον 1 μήνα. Και εδώ η προφύλαξη με τη μεμβράνη, που κλείνει το καπάκι αεροστεγώς, βοηθάει να μην εξατμισθεί το αλκοόλ.

Όταν τελικά το λικέρ μας είναι έτοιμο, το βάζουμε στις μικρές γυάλες ή στα μπουκάλια όπου θα το διατηρήσουμε.

Μπορούμε αν θέλουμε να το σουρώσουμε προηγουμένως, αν και πολλοί προτιμούν όταν θα κεράσουν να έχει και λίγα κομματάκια “μεθυσμένων” φρούτων.

Άλλωστε, είναι ωραίο να βάζουμε και 2-3 βυσσινάκια μέσα στα ποτηράκια, όταν πίνουμε ή σερβίρουμε το λικέρ.

Όταν, λοιπόν, το λικέρ είναι έτοιμο, τα βύσσινα που θα μείνουν στη γυάλα φυσικά και δεν τα πετούμε. Θα τους αφαιρέσουμε τα κουκούτσια τους και θα τα χρησιμοποιήσουμε είτε για να συνοδεύουμε το λικεράκι μας, είτε σε διάφορα σπιτικά γλυκά, από τούρτα black forest μέχρι σοκολατάκια με καρδιά από βύσσινο και σε παγωτά, πάστες και τούρτες.

Το λικέρ μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε με παγωμένο νερό για να φτιάξουμε και βυσσινάδα.

Είναι κρίμα, πάντως, να ξοδεύουμε το λικέρ βύσσινο για βυσσινάδα, αφού έτσι κι αλλιώς μπορούμε να έχουμε την έτοιμη και εκπληκτική βυσσινάδα του σπεσιαλίστα στο είδος, του Αχιλλαδέλη Λήμνου (τηλ.2254061250), ο οποίος φτιάχνει επίσης και το καταπληκτικό γλυκό κουταλιού με βύσσινο και κεράσι, και μάλιστα με ντόπια πεντανόστιμα φρούτα του νησιού.

Το πιο σημαντικό για να απολαύσουμε ένα λικέρ βύσσινο, είναι η καλή παρέα.

Καλή απόλαυση, και Καλό Καλοκαίρι!

Λικέρ Βύσσινο – Εύκολη Παραδοσιακή Σπιτική Συνταγή

ShareTweetSharePinShareSend
Προηγούμενη Ανάρτηση

Πρόωρες εκλογές: Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει αλλά δεν «στοιχηματίζει» σε εξάντληση τετραετίας

Επόμενη Ανάρτηση

Κώστα από ταξίδια ξέρεις. Καλό παράδεισο…

Θάρρος Κοζάνη

Θάρρος Κοζάνη

Καθημερινή ενημέρωση, Ειδήσεις, Νέα για την Κοζάνη - Ηλεκτρονική Εφημερίδα για τη Δυτική Μακεδονία.

Το Θάρρος στο Google News Ακολουθήστε το Θάρρος στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση
Τα fake news είναι junk news και βλάπτουν την ενημέρωσή σου
 61066
AllazoSyskeyi 300x250
AllazoSyskeyi 2 300x250

Ads

Spiroulina Platensis
SMS Dynamic - Μαζικές Αποστολές
Car Sale
ΤΑΓΑΡΑΣ

Τελευταία Νέα - Ειδήσεις

Καύσωνας: Τι Πρέπει Να Κάνουμε Για Να Μην Πάθουμε Θερμοπληξία

Καύσωνας: Τι πρέπει να κάνουμε για να μην πάθουμε θερμοπληξία

Θάρρος Κοζάνη
03/07/2022
0

Όταν ο καιρός είναι ζεστός, ιδρώνουμε προκειμένου η θερμοκρασία του σώματος να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Η έντονη όμως εφίδρωση...

Όλες Οι Πληρωμές Από E Εφκα Και Δυπα Από 4 Έως 8 Ιουλίου

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 4 έως 8 Ιουλίου

Θάρρος Κοζάνη
03/07/2022
0

Σε συνολικά 59,3 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι πληρωμές που θα γίνουν από τη Δευτέρα (4.7.2022) έως και την Παρασκευή (8.7.2022) από τον...

Κοζάνη: 47 Κρούσματα – Κορονοϊός: 11.629 Νέα Κρούσματα, 26 Θάνατοι Και 98 Διασωληνωμένοι

Κοζάνη: 47 κρούσματα – Κορονοϊός: 11.629 νέα κρούσματα, 26 θάνατοι και 98 διασωληνωμένοι

Θάρρος Κοζάνη
03/07/2022
0

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ: Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα κορονοϊού και σήμερα. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, ειδικότερα, 11.629...

Άγνωστα Μικρόβια Παγιδευμένα Σε Παγετώνες Που Λιώνουν, Μπορεί Να Πυροδοτήσουν Νέες Πανδημίες

Άγνωστα μικρόβια παγιδευμένα σε παγετώνες που λιώνουν, μπορεί να πυροδοτήσουν νέες πανδημίες

Θάρρος Κοζάνη
03/07/2022
0

Υπάρχει ένας ακόμη λόγος που η κλιματική αλλαγή ενέχει κινδύνους. Μπορεί να οδηγήσει σε τήξη πανάρχαιων πάγων μέσα στους οποίους...

Ένας Έλληνας Υπερμαραθωνοδρόμος Στα Βήματα Των Αρχαίων Προσκυνητών Του Σαντιάγκο Ντε Κομποστέλα

Ένας Έλληνας υπερμαραθωνοδρόμος στα βήματα των αρχαίων προσκυνητών του Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα

Θάρρος Κοζάνη
03/07/2022
0

Αφού έχει διασχίσει όλες τις ηπείρους τρέχοντας, αφού έχει κάνει υπερμαραθωνίους μέσα σε ζούγκλες, ο υπερμαραθωνοδρόμος Θέμος Σγούρας πρόκειται να...

Δημοφιλή Άρθρα

“Μετακομίζει”  Στη Θεσσαλονίκη Ο Καρδιολόγος Του Νοσοκομείου Κοζάνης Άρης Ζαφείρης

“Μετακομίζει” στη Θεσσαλονίκη ο καρδιολόγος του νοσοκομείου Κοζάνης Άρης Ζαφείρης

Θάρρος Κοζάνη
06/05/2022
0

Η Καρδιολογική κλινική Γ.Ν.Κοζάνης αποχαιρετά έναν αξιόλογο επιστήμονα, ιατρό τον Άρη Ζαφείρη. Μετά και την "φυγή" του επίσης αξιόλογου Στάθη...

Καλλιόπη Βέττα:

Καλλιόπη Βέττα: Για τα τέκνα Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης

Θάρρος Κοζάνη
15/06/2022
0

Η Βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, την οποία συνυπογράφουν 26...

Πανηγύρι Δρεπάνου: Παράταση Μέχρι Την Τρίτη &Amp; Δωρεάν Λούνα Πάρκ 5:00 Με 6:30 Το Απόγευμα Της Ίδιας Μέρας

Πανηγύρι Δρεπάνου: Παράταση μέχρι την Τρίτη & δωρεάν λούνα πάρκ 5:00 με 6:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας

Θάρρος Κοζάνη
12/06/2022
0

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει, ότι παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 το πανηγύρι του Δρεπάνου, λόγω της κακοκαιρίας των...

Οι Πρώτοι Στα Λύκεια Της Κοζάνης

Οι πρώτοι στα λύκεια της Κοζάνης

Θάρρος Κοζάνη
28/06/2022
0

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουνίου, οι βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές πανελλήνιες. Σε τοπικό επίπεδο στο...

“Έφυγε’ Από Τη Ζωή Η Δέσποινα Νικολαϊδου

“Έφυγε’ από τη ζωή η Δέσποινα Νικολαϊδου

Θάρρος Κοζάνη
19/12/2021
0

Η Δέσποινα Νικολαΐδου έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών. Ασχολήθηκε με το πολιτισμό, ενώ ήταν σύζυγος ...

Αγγελίες

Ξενοδοχείο  Στην  Παραλία Κορινού Πιερίας  Ζητά  Ναυαγοσώστη Πισίνας

Ξενοδοχείο  στην  Παραλία Κορινού Πιερίας  ζητά  ναυαγοσώστη πισίνας

Θάρρος Κοζάνη
28/06/2022
0

Ξενοδοχείο  στην  Παραλία  Κορινού  ζητά  ναυαγοσώστη πισίνας. Τηλέφωνο  6976717000.

Ζητειται Διανομέας  Εντύπου Για Την Πόλη Της Κοζάνης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ διανομέας  εντύπου για την πόλη της Κοζάνης

Θάρρος Κοζάνη
26/06/2022
0

ΖΗΤΕΙΤΑΙ διανομέας  εντύπου για την πόλη της Κοζάνης. Πληροφορίες τηλέφωνο 24610  38611.

Πωλειται Βάρκα Εξωλέμβια 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ βάρκα εξωλέμβια 

Θάρρος Κοζάνη
23/06/2022
0

ΠΩΛΕΙΤΑΙ  βάρκα  εξωλέμβια  μήκους   4, 80 μ. φάρδος 1,85. Μηχανή 25 ίππους τετράχρονη,  μακρόλαιμη. Έχει βυθόμετρο μεγάλης ισχύος . Τηλέφωνο ...

Πωλειται Το Καφέ Freddito

ΠΩΛΕΙΤΑΙ το καφέ FREDDITO

Θάρρος Κοζάνη
15/06/2022
0

ΠΩΛΕΙΤΑΙ το καφέ FREDDITO, τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού 6906577720 κος Γιώργος.

Στην Γρίτσα Λιτοχώρου Πιερίας Ενοικιάζονται Για Την Θερινή Περίοδο

Στην Γρίτσα Λιτοχώρου Πιερίας ενοικιάζονται για την θερινή περίοδο

Θάρρος Κοζάνη
10/06/2022
0

Στην Γρίτσα Λιτοχώρου Πιερίας σε απόσταση 50 μέτρων από την θάλασσα, σε καταπράσινο περιβάλλον, ενοικιάζονται για την θερινή περίοδο  δύο διαμερίσματα πλήρως...

Θάρρος | Ηλεκτρονική εφημερίδα Δυτικής Μακεδονίας
Καθημερινή ενημέρωση, Ειδήσεις, Νέα για την Κοζάνη
Εφημερίδα για τη Δυτική Μακεδονία
ΘΑΡΡΟΣ

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

  • Κοζάνη
    • Δ. Βοίου
    • Δ. Εορδαίας
    • Δ. Κοζάνης
    • Δ. Σερβίων-Βελβεντού
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Θέματα
    • Δελτία Τύπου
    • Κοινωνικά
    • Συνεντεύξεις
  • Αθλητικά
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Υγεία
    • Διατροφή
  • Οικονομία
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Περιβάλλον
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • LifeStyle
    • Γεύσεις

Πολιτική & Όροι Χρήσης

  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας

© 2022 Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

No Result
View All Result
  • Κοζάνη
    • Δ. Βοίου
    • Δ. Εορδαίας
    • Δ. Κοζάνης
    • Δ. Σερβίων-Βελβεντού
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Τουρισμός
    • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
  • Πολιτισμός
    • Cine – Tv
    • Βιβλίο
    • Εικαστικά
    • Εκδηλώσεις
    • Θέατρο
    • Κείμενα
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
    • Διάστημα
    • Πληροφορική
  • Τρόπος Ζωής
    • LifeStyle
    • Γεύσεις
  • Υγεία
    • Διατροφή
  • Άρθρα
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
  • Αγγελίες
  • Πρωτοσέλιδα

© 2021 tharos.gr All Rights Reserved.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Posting....
Go to mobile version