Tharos

Tharos

Ανακοινώνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι θα γίνει η υποδοχή αντιγράφου της θαυματουργικής Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 στις 5:00 το απόγευμα.

Η υποδοχή θα γίνει με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παύλο και στη συνέχεια θα τελεστεί το Μέγα Απόδειπνο.

Η Εικόνα της Παναγίας θα παραμείνει προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών ως τις 31 Μαρτίου στον Ναό, όπου θα τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες.

Ο Δήμος Κοζάνης καλεί τους πολίτες το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 20.30 το βράδυ, να σβήσουν τα φώτα και να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος. Ευαισθητοποιούμαστε και συμμετέχουμε ενεργά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Η Ώρα της Γης», το μεγαλύτερο γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σε μία προσπάθεια για την εξοικονόμηση ενέργειας.
Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της WWF ο Δήμος Κοζάνης όπως και κάθε χρόνο θα διακόψει τη φωταγωγία στο δημοτικό φωτισμό από τις 20.30 και για μία ώρα το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στα κάτωθι σημεία:

Δ.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ
στην πόλη της Κοζάνης
• Δημοτικός Κήπος
• Κεντρική πλατεία Νίκης μαζί με τον πεζόδρομο επί της Ειρήνης
• Καμπαναριό
• Δημοτικό Ωδείο
• Επί της οδού Τριανταφυλλίδη στο ύψος του Αγίου Νικολάου

Δ.Ε ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
στο Δ.Δ Δρεπάνου
• Πλατεία Ηρώων
• Κεντρική πλατεία πλησίον της εκκλησίας Αγία Τριάδος

Δ.Ε ΑΙΑΝΗΣ
στην πόλη της Αιανής
• Κεντρική Πλατεία

Δ.Ε ΕΛΙΜΕΙΑΣ
στην πόλη του Κρόκου
• Κεντρική Πλατεία
Δ.Ε Δ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ
στο Δ.Δ Μαυροδεντρίου
• Κεντρική Πλατεία

Με τo έκτο αφιέρωμα στη φιλοσοφίασυνεχίζεται η σειρά των εκδηλώσεων «Περί σοφίας ο λόγος», τις οποίες φιλοξενεί η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στο Αμφιθέατρό της, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019σε νέα ώρα, στις 7 μ.μ.Συνδιοργανωτής στην εκδήλωση αυτή ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης.

Η κ. Γερούση Ελένη,εκπαιδευτικός και διδάκτορας φιλοσοφίας του ΑΠΘ, που επιμελείται τα αφιερώματα στη φιλοσοφία, μας συστήνει την κ. Ελένη Καλοκαιρινού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του ΑΠΘ, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα:

«Ιατρικές τεχνολογίες υπό το πρίσμα των βιοηθικών και

των ανθρωπιστικών επιστημών»

Ποια είναι τα όρια της ανθρώπινης παρέμβασης στο DNA; Έχουμε το δικαίωμα να δημιουργούμε στο εργαστήριο διάφορες μορφές ζωής; Είναι η ευθανασία μια ηθική πράξη; Είναι ηθικά αποδεκτή η χρήση πειραματόζωων; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν από την πρόοδο των βιοϊατρικών επιστημών και τεχνολογιών και αποτελούν αντικείμενο της Βιοηθικής, κλάδου της εφαρμοσμένης Ηθικής Φιλοσοφίας.

Μολονότι οι ιατρικές εξελίξεις και τεχνολογίες είχαν ανέκαθεν ως στόχο τη θεραπεία της ασθένειας και την αποκατάσταση της υγείας, και όπου αυτό δεν ήταν δυνατόν, την ανακούφιση από τον πόνο, παρά ταύτα συχνά (θεωρήθηκαν ότι) απείλησαν βασικές προσωπικές, ηθικές, κοινωνικές και πολιτικές αξίες, όπως είναι η αυτονομία, η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη, η ίση μεταχείριση και η αλληλεγγύη. Η Βιο-ηθική δεν έχει ως στόχο να ελέγξει, να περιορίσει ή να σταματήσει την ιατρική έρευνα. Αντίθετα, ο βιο-ηθικός στοχασμός είναι η επιστήμη της ελεύθερης επιλογής και της πράξης, μιας ελευθερίας όμως η οποία, ενώ δεν απαγορεύει τίποτε, τελεί υπό όρους ηθικότητας και μόνο, όπως αυτή υπαγορεύεται από τον καθολικό πρακτικό

λόγο (Καντ). Θεωρούμενες με τον τρόπο αυτό υπό το πρίσμα του καθολικού λόγου, οι ιατρικές πράξεις και τεχνολογίες δεν διακινδυνεύουν πλέον να δουν τον άνθρωπο ως ένα αποκλειστικά βιολογικό ον, ως μια απλή ζωή.

Υπό το φως του καθολικού λόγου, η «ζωή» καθίσταται «βίος», μια «βιωμένη ζωή», μια «βιογραφία», κι έτσι αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία για τον κάθε άνθρωπο. Αυτήν ακριβώς την σημασία θα πρέπει να αναγνωρίσουν και να σεβαστούν οι ιατρικές επιστήμες και τεχνολογίες, ενώ συγχρόνως θα προσπαθούν να θεραπεύσουν και να αποκαταστήσουν την υγεία του φορέα της.

Λίγα λόγια για την κ. Ελένη Καλοκαιρινού

Η Ελένη Καλοκαιρινού σπούδασε Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε Διδακτορικό Δίπλωμα στην Ηθική Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο του Έξετερ. Είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φιλοσοφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ δίδαξε στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου (1995-2011). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Ηθική Φιλοσοφία, στην Εφαρμοσμένη Ηθική, με έμφαση στην Ιατρική Ηθική και τη Βιοηθική, και στην Πολιτική Φιλοσοφία (κοινοτισμός-φιλελευθερισμός).

Διετέλεσε μέλος της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής Κύπρου. Σήμερα είναι μέλος της Παγκόσμιας Εταιρείας Βιοηθικής, της Εταιρείας Εφαρμοσμένης Ηθικής του HνωμένουBασιλείου και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Φιλοσοφία της Ιατρικής και της Φροντίδας της Υγείας της Ολλανδίας.

Μεταξύ των δημοσιεύσεών της περιλαμβάνονται: Δημητρίου Κυδώνη, Θωμά ΑκυινάτηΣούμμα Θεολογική, τόμος 18: Περί δικαιοσύνης και αδικίας, ′Εκδοσις Ιδρύματος Ερεύνης Εκδόσεων Νεοελληνικής Φιλοσοφίας, Αθήνα 2002 (κριτική έκδοση), R. F. Atkinson, Εισαγωγή στην Ηθική Φιλοσοφία, Σύγχρονη Παιδεία, Θεσσαλονίκη 2012 (μετάφραση), το βιβλίο FromMeta-EthicstoEthics: AnOverviewof R. M. Hare’sMoralPhilosophy,PeterLang, FrankfurtamMain 2011, επιμέλειες συλλογικών τόμων και αριθμός άρθρων.

Πρόσκληση Παρουσίασης Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Κοζάνης στην Εορδαία, του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Με κάθε επισημότητα και με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Βοΐου ο εορτασμός της εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Χθες το πρωί τελέστηκε η Επίσημη Δοξολογία στους κατά τόπους Ιερούς Ναούς όπου και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας.

Στην πόλη της Σιάτιστας , η Δοξολογία τελέστηκε στον Ι.Ν του Αγίου Δημητρίου. Ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον διευθυντή του ΕΠΑΛ Σιάτιστας κ.Μαργαρίτη Κωνσταντίνο.

Στην συνέχεια έλαβε χώρα επιμνημόσυνη δέηση στα θύματα του πολέμου στο Ηρώο των πεσόντων της Πλατείας Τσιστοπούλου, στον χώρο του Δημαρχείου, από τον Πρωτοσύγγελο της Ι.Μ. Σισανίου και Σιατίστης π.Εφραίμ.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, από εκπροσώπους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας, ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του πολέμου, και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας όλων των βαθμίδων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Παρόντες στον εορτασμό ήταν ο Δήμαρχος Σιάτιστας Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Υγείας- Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Ηλίας Κάτανας, η πρόεδρος της Δ.Κ. Σιάτιστας Καλλιόπη Δάρδα, για την 9ης Ταξιαρχία Πεζικού Κοζάνης ο ίλαρχος Χατζόπουλος Νικόλαος, ο Διοικητής του Α.Τ. Βοΐου Γεώργιος Ριζούλης, ο πυραγός Γιώργος Λιάνας εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, εκπρόσωπος της Εθνικής Αντίστασης Σιάτιστας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, όπου οι πανηγυρικοί της ημέρας εκφωνήθηκαν από τους ομιλητές – εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου και στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων και η παρέλαση των μαθητών.

Ο Δήμος Βοΐου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια της σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την άψογη εμφάνιση που επέδειξαν στην καθιερωμένη παρέλαση.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται και στην Φιλαρμονική του Δήμου που πλαισίωσε μουσικά τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου αλλά και στον κόσμο που με την παρουσία του τίμησε την ημέρα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας .

Σάρκα και οστά παίρνει η πρωτοβουλία της ΔΕΗ να αξιοποιήσει τα δάση ακακίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση για τις 75 θέσεις που έχουν διαμορφωθεί στα αποκατεστημένα ορυχεία της.

Σε κάθε μια εκ των θέσεων αυτών, θα υπάρχει δυνατότητα για 150 κυψέλες. Συνολικά, δηλαδή, αναμένεται να τοποθετηθούν έως και 11250 μελισσοκυψέλες.

Παράλληλα, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε μεταξύ των θέσεων να υπάρχει απόσταση 500 μέτρων, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μετάδοσης ασθενειών.

Οι κινήσεις αυτές της ΔΕΗ βασίζονται στα πορίσματα μελέτης του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, η οποία παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όπως έγραψε το energypress.

Τα δάση ακακίας έχουν διαμορφωθεί στην εξωτερική απόθεση του Ορυχείου Αμυνταίου, στην παλιά απόθεση του Κυρίου Πεδίου και στην εξωτερική απόθεση του Νοτίου Πεδίου.

Το μέλι από ακακία έχει υψηλή διατροφική αξία, καθώς και πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, με αποτέλεσμα το προϊόν να συγκεντρώνει σημαντικά ανταγωνιστικά εμπορικά χαρακτηριστικά και προοπτικές.

Το γεγονός αυτό εξηγεί και το αυξημένο ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία αυτή της ΔΕΗ από τους μελισσοκόμους της περιοχής.

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια αρκετοί ήταν οι μελισσοκόμοι που έπιαναν θέση στα δάση ακακίας στα αποκατεστημένα ορυχεία του ΛΚΔΜ, όμως μέχρι σήμερα η διαδικασία αυτή ήταν άναρχη.

Πλέον, με την πρωτοβουλία της ΔΕΗ και τη συνεργασία του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και του Μελισσοκομικού Κέντρου δίνεται η δυνατότητα η σχετική δραστηριότητα να αναπτυχθεί οργανωμένα και να υποστηριχθεί επιστημονικά.

energypress.gr

Με την καταγραφή των αιτημάτων των υποψήφιων επενδυτών για πιθανές προσθήκες στο σχέδιο συμφωνίας μετόχων (SPA) για τις λιγνιτικές μονάδες, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση συζήτησης στις διαβουλεύσεις που θα γίνουν στη συνέχεια για το τελικό κείμενο, ξεκίνησε η ΔΕΗ τη διαδικασία διαπραγμάτευσης για το SPA του νέου διαγωνισμού.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση έχει ενημερώσει από την Τετάρτη (20/03) τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να καταθέσουν γραπτώς τις προτάσεις τους για ενδεχόμενες αλλαγές στο SPA.

Μάλιστα, ζητά από τους επενδυτές η υποβολή των προτάσεων να γίνει εντός 10ημέρου, ώστε στη συνέχεια να «τρέξει» η διαπραγμάτευση του οριστικού κειμένου, με κατ’ ιδίαν συναντήσεις με κάθε σχήμα. Όπως έγραψε χθες το World Energy News, το προτεινόμενο από τη ΔΕΗ σχέδιο συμφωνίας μετόχων έχει αναρτηθεί στο data room, χωρίς να έχει ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με αυτό του προηγούμενου διαγωνισμού.

Όσον αφορά το πιο κρίσιμο ζήτημα, δηλαδή το αν θα μπορούσε μετά τις διαβουλεύσεις να προστεθεί κάποιος μηχανισμός αντιστάθμισης ρίσκου, τον οποίο ζητούν τουλάχιστον ορισμένοι από τους «μνηστήρες», κύκλοι της επιχείρησης δηλώνουν πως η ΔΕΗ δεν είναι εκ των προτέρων αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ωστόσο, υποστηρίζουν πως είναι πιθανό μία τέτοια προσθήκη να συναντήσει την άρνηση της DG Comp. Εξάλλου, όπως υπενθυμίζουν, η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού ήταν αυτή που ζήτησε να αποσυρθεί από την τροπολογία επανεκκίνησης της αποεπένδυσης το «σχήμα» επιμερισμού τυχόν ζημιών των μονάδων για μία τετραετία.

Χωρίς αποτέλεσμα οι συζητήσεις με την ιδιοκτησία του ορυχείου Αχλάδας

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες δεν σημειώθηκε κάποια αξιοσημείωτη εξέλιξη στη νέα συνάντηση που πραγματοποίησε χθες η επιχείρηση για το κόστος τροφοδοσίας της Μελίτης, με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρόζα, η οποία εκμεταλλεύεται το ορυχείο της Αχλάδας.

Κι αυτό γιατί συνεχίζει να παραμένει ως ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» η αξίωση του ιδιοκτήτη για την καταβολή 8 εκατ. ευρώ από τη ΔΕΗ, ως χρέους από προηγούμενα έτη.

Τυπικά, το χρέος αυτό προέκυψε μετά το 2011 και τη συνάρτηση της τιμής αγοράς από τη σχέση εκμετάλλευσης, όταν από κάποια στιγμή κι έπειτα η ΔΕΗ έθεσε πλαφόν στην τιμή αγοράς λιγνίτη από την Αχλάδα, αρνούμενη να καταβάλει ακόμη μεγαλύτερα ποσά, όταν η σχέση εκμετάλλευσης ξεπέρασε ένα όριο.

Ωστόσο, η ΔΕΗ δεν αναγνωρίζει ως χρέος τα 8 εκατ., υποστηρίζοντας πως η σχέση εκμετάλλευσης εκτινάχθηκε, φτάνοντας ακόμη και το 1 προς 25, καθώς ο ιδιοκτήτης δεν προχώρησε στην ανάπτυξη του ορυχείου προς την πιο «πλούσια» σε λιγνίτη περιοχή.

Κι αυτό γιατί η περιοχή αυτή είναι κάτω από το ομώνυμο χωριό, το οποίο απέφυγε να απαλλοτριώσει, ώστε να μην καταβάλει τα 25-30 εκατ. ευρώ που θα χρειάζονταν.
Οι πηγές της ΔΕΗ σημειώνουν πως, για να γίνει οικονομικά συμφέρουσα η Μελίτη, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η μείωση του κόστους εφοδιασμού από την Αχλάδα στα 18 ευρώ τον τόνο, από 23 που είναι σήμερα.
Στον αντίποδα, όπως συμπληρώνουν, χάρις στη μείωση του προσωπικού στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης, οι εν λόγω μονάδες είναι ήδη έστω και οριακά κερδοφόρες, χωρίς μάλιστα να συνυπολογισθούν τυχόν αποζημιώσεις από τον Μόνιμο Μηχανισμό Επάρκειας Ισχύος.

www.worldenergynews.gr

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΕΒΕ Κοζάνης, συγκέντρωση των επιχειρηματιών και κυρίως των ανθρώπων της εστίασης, με θέμα τα πνευματικά δικαιώματα των μουσικών δημιουργών.

Καλεσμένος του επιμελητηρίου ήταν ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κος Καββαθάς. Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης ο κος Καββαθάς ζήτησε να αποχωρήσω από την αίθουσα γιατί κατά -την γνώμη του, δεν ήθελε να βρίσκεται κανένας εκπρόσωπος οργανισμού συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν θυμάται να μας κάλεσε». Να θυμίζω στον κο Καββαθά πως εκτός της ιδιότητάς μου, ως αντιπροσώπου της ΕΥΕΔ, είμαι και ενεργό μέλος του ΕΒΕ Κοζάνης. Να θυμίσω επίσης πως καλεσμένος στην ΑΝΟΙΧΤΗ εκδήλωση δεν ήμουν εγώ, αλλά ο ίδιος. Στο σπίτι μας, εμείς καλούμε!

Ξεχνά μάλλον ο κος Καββαθάς πως υποστηριχτές των επιχειρήσεων δεν είναι οι περιπλανώμενοι θεωρητικοί υπερασπιστές, αλλά οι καθημερινοί πελάτες-συνεργάτες των τοπικών επιχειρήσεων. Ξεχνά ο κος Καββαθάς πως η υπεράσπιση των μελλών της ΓΣΕΒΕΕ γίνεται με απτά και συγκεκριμένα δεδομένα όπως η χορήγηση άδειας δημόσιας εκτέλεσης μουσικής όχι ¨με τα λόγια¨ αλλά με συγκεκριμένα έγγραφα που αποδεικνύουν τα παραπάνω. Ξεχνά μάλλον ο κος Καββαθάς πως σε περίπτωση ελέγχου των τοπικών επιχειρήσεων από τις αρμόδιες αρχές, ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να πει «μου το είπε ο πρόεδρος» γιατί κι αυτό δεν πιάνει πλέον.

Εμείς οι αντιπρόσωποι της ΕΥΕΔ, αλλά και όλων των ΟΣΔ, λογοδοτούμε στους δημιουργούς, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμά τους να αμείβονται μέσα από την δουλειά τους, προσπαθώντας καθημερινά να εξαλείψουμε παθογένειες του παρελθόντος, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της αγοράς. Και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε.

Προτίμησα λοιπόν να αποχωρήσω σεβόμενος τον κόπο των συναδέλφων επιχειρηματιών, που άφησαν τα καταστήματά τους, με σκοπό να ενημερωθούν από έναν θεσμικό φορέα όπως η ΓΣΕΒΕΕ.

Άλλωστε εμείς μάθαμε να σεβόμαστε τους καλεσμένους μας, έστω κι αν η επίσκεψή τους είναι φωτοβολίδα.

Εμείς, πάλι από αύριο εδώ θα είμαστε, είτε ως θεσμικοί, είτε ως οικογενειάρχες, είτε ως ιδιώτες, στον τόπο μας, να στηρίζουμε την τοπική αγορά με όποιον τρόπο και όποιο κόστος.

Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Γρεβενών του συνδυασμού «Ελπίδα», την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Με σταθερά βήματα και μεγάλο ενδιαφέρον, συνεχίζονται τα μαθήματα εκμάθησης στο πρώτο αθλητικό τμήμα Μπριτζ στην Δυτ.Μακεδονία που λειτουργεί στην Πτολεμαϊδα, στον Σκακιστικό Σύλλογο που βρίσκεται στην οδό Τραπεζούντος 38.

Η συμπλήρωση δύο μηνών από την πρώτη συνάντηση των εγγεγραμμένων αθλητών και το πρώτο μάθημα του Μπριτζ στην Πτολεμαϊδα, έχει ήδη αποδώσει τους «πρώτους καρπούς» , σταθεροποιώντας και έναν πρώτο «κορμό αθλητών» , οι οποίοι με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εκπαιδευτικών μαθημάτων, θα μπορούν το επόμενο διάστημα, να συμμετέχουν και σε επίσημους αγώνες.

Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα Μπριτζ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 6-8 μ.μ, στα γραφεία του Σκακιστικού Συλλόγου στην Πτολεμαϊδα, από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ, Ιωάννη Μαρκάκη.

Υπεύθυνη του αθλητικού τμήματος Μπριτζ στην Πτολεμαϊδα είναι η Ελένη Κούρτη και για κάθε πληροφορία σχετικά με το Νέο τμήμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6945438205.

Σελίδα 1 από 315
Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ