Τα σωματεία Κομμωτών Κοζάνης και Εορδαίας καταθέτουν τις απόψεις τους

By Ιανουαρίου 18, 2021

Τα σωματεία Κομμωτών Κοζάνης και Εορδαίας καταθέτουν τις απόψεις τους. Ο Πέτρος Πέμας Πρόεδρος κομμωτών Κοζάνης, αναρωτιέται ‘τι θα γίνει με τις επιχειρήσεις μας? Θα δώσουμε όλη την επιστρεπτέα προκαταβολή για την θέρμανση που δεν καρπωθήκαμε όπως πέρσι το βοήθημα;’, ενώ η πρόεδρος κομμωτών Εορδαίας Αφροδίτη Βασταρούχα τονίζει πως “επιβάλλεται η άμεση ένταξη των κομμωτών-κουρέων της Εορδαίας στις χρηματοδοτήσεις ειδικού σκοπού”.

 

Πέτρος Πέμας, Πρόεδρος κομμωτών Κοζάνης  

Τα καταστήματα από πέρσι το Μάρτιο μέχρι το Μάιο και από τον Οκτώβριο φέτος είναι κλειστά με κρατική εντολή. Βρίσκονται τα περισσότερα στο κέντρο όπου οι οικοδομές είναι παλιές και δεν έχουν σύστημα αυτονομίας στην θέρμανση, με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια του lockdown να δουλεύει συνεχώς η θέρμανση καθόσον όλοι είναι στις κατοικίες τους και δεν μπορούν να βγουν και να χρεώνεται υπέρμετρα η τηλεθέρμανση. Τι θα γίνει με τις επιχειρήσεις μας? Θα δώσουμε όλη την επιστρεπτέα προκαταβολή για την θέρμανση που δεν καρπωθήκαμε όπως πέρσι το βοήθημα? 

Να μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι υπάρχει λύση ή δεν υπάρχουν υπεύθυνοι? 

 

Αφροδίτη Βασταρούχα Πρόεδρος κομμωτών Εορδαίας  

ΔΕΚΤΗ για ακόμη μια φορά πρέπει να γίνει η απόφαση της κυβέρνησης για παράταση άλλης μιας εβδομάδας αυστηρού εγκλεισμού στην Εορδαία. Δεκτή για να δείξουμε για άλλη μια φορά οτι κατανοούμε.

-Τι ακριβώς καλείται ο επαγγελματίας κομμωτής που παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟΣ να κατανοήσει; Οτι τα κρούσματα στην Εορδαία είναι ανησυχητικά; Φροντίσανε οι απανταχού ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ να κλονισθεί η αξιοπιστία μας.

-Τι να κατανοήσει ο επαγγελματίας κομμωτής; Οτι ανοιχτά καταστήματα με click- away και παράλληλη λειτουργία κομμωτηρίων-κουρείων (με μέτρα ασφαλείας που έχουν μετατρέψει τις επιχειρήσεις μας σε χειρουργεία) έχει ξαναλειτουργήσει επιτυχώς , ενώ τώρα κρίνεται αδύνατη;

-Να κατανοήσει ο επαγγελματίας κομμωτής ότι το παρατεταμένο lock-down με την περιοχή στο κόκκινο ΔΕΝ αντιμετωπίζεται άμεσα με πιο εξειδικευμένα μέτρα (μαζικά στοχευμένα τεστ όπου αναπόφευκτα συνωστίζετε κόσμος ,στα ενεργειακά κέντρα,στις δημόσιες υπηρεσίες κτλ) και επιτέλους εκεί που συνεχώς σας καλούμε να επικεντρωθείτε και εκεί που γίνεται πραγματική διασπορά του ιού στις παροχές κατ”οίκον.;;; Δηλώνουμε ΠΡΟΘΥΜΟΙ να ενισχύσουμε την προσπάθειά σας για την μείωση των κρουσμάτων στην περιοχή μας τηρώντας με ευλάβεια τα ήδη και επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας εφόσον κριθεί απαραίτητο, εάν μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε επιτέλους πως ακριβώς αντιμετωπίζετε και αποτρέπετε κύριοι της κυβέρνησης την διασπορά του ιού από τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ παροχές υπηρεσιών κατ’οίκον. –

ΔΕΝ μπορεί να κατανοήσει ο επαγγελματίας κομμωτής που αντιμετωπίζει πρόβλημα βιοπορισμού πλέον ότι για άλλη μια φορά συντηρείται και καλλιεργείται ο ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ μεταξύ των δήμων Εορδαίας και Κοζάνης. Σας θυμίζουμε ότι σε προηγούμενο εγκλεισμό και έχοντας λιγότερα κρούσματα ο δήμος Εορδαίας δεν εξαιρέθηκε από την ΠΕ Κοζάνης προκειμένου να επιτευχθεί πιο γρήγορη μείωση κρουσμάτων.Άλλαξε κάτι; Ε λοιπόν για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε κύριοι της κυβέρνησης εάν κατανοήσετε και εσείς οτι:

-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ οι επιστρεπτέες να μην είναι επιστρεπτέες.

-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η απαλλαγή μας από κάθε είδους επαγγελματικής υποχρέωσης κατά τον εγκλεισμό μας με κρατική εντολή.

-Και επιτέλους ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η άμεση ένταξη των ΚΟΜΜΩΤΩΝ-ΚΟΥΡΕΩΝ της ΕΟΡΔΑΙΑΣ στις χρηματοδοτήσεις ειδικού σκοπού, εάν η επιδίωξή σας είναι πραγματικά να μην μας βγάλετε από το κάδρο της εμπορικής δύναμης του τόπου.

ΟΦΕΙΛΕΤΕ και εσείς να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε λοιπόν και να μην μας βάζετε απέναντι γεμάτους ΟΡΓΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ