Άμεση ανταπόκριση του Ν. Χαρδαλιά στην επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης Ν. Σαρρή

By Ιανουαρίου 15, 2021

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά στη χθεσινή επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης Νίκου Σαρρή που είχε ως βασικό θέμα την ενημέρωση για την πραγματική κατάσταση των επιδημιολογικών δεδομένων στην Π.Ε. Κοζάνης.

Λίγες ώρες μετά την παραλαβή της επιστολής ο κ. Χαρδαλιάς επικοινώνησε με τον κ. Σαρρή και χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη των δύο αντρών με την συμμετοχή των μελών της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΒΕ Κοζάνης.

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επιστολή που του απέστειλε το ΕΒΕ Κοζάνης θεωρώντας όπως ανέφερε ότι έπρεπε να ανταποκριθεί σε μία επιστολή που εκφράζει αγωνία, παραθέτει την πραγματική κατάσταση και δεν θέλει να πετύχει κάτι «περισσότερο» π.χ. δημόσιες σχέσεις κ.α.

Από την πλευρά του ο κ. Σαρρής έθεσε μία σειρά ερωτημάτων που είχαν να κάνουν με το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην Π.Ε. Κοζάνης, κατά πόσο θα επηρεάσει τις όποιες αυριανές αποφάσεις η ετεροχρονισμένη εμφάνιση επιπλέον κρουσμάτων ενώ παράλληλα ο κ. Σαρρής ζήτησε την άρση των περιοριστικών μέτρων που σχετίζονται με τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά τονίζοντας ότι οι επιχειρήσεις δεν ευθύνονται για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Επίσης έθεσε και τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν από την παρατεταμένη τρίμηνη αυστηρή απαγόρευση.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι οι αποφάσεις βασίζονται στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ότι έχει δοθεί εντολή να εξακριβωθεί τι έγινε με το εργαστήριο που καθυστέρησε την αποστολή των κρουσμάτων, τόνισε ότι δεν ευθύνεται για αυτό ο ΕΟΔΥ, δεν επηρεάστηκε η άποψη των επιδημιολόγων και επεσήμανε ότι η αυριανή αξιολόγηση θα γίνει με την πραγματική εικόνα και τις αναλύσεις των προηγούμενων ημερών και όχι με τα επιπλέον κρούσματα.

Αύριο όπως τόνισε o κ. Χαρδαλιάς θα υπάρξουν οι αποφάσεις της Επιτροπής και θα αφορούν και τους δήμους της Π.Ε. Κοζάνης. 

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ