Η ΔΕΗ οδηγείτε στην κατάρρευση

Η ΔΕΗ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ
«Μία εταιρεία, η οποία έχει ηλεκτροδοτήσει από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και το πιο ακριτικό σημείο της χώρας, βρίσκεται λίγο πριν από την οικονομική κατάρρευση», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
«Οι στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας είναι γνωστές εδώ και καιρό…Ο βασικός μέτοχος, είναι αυτός που έχει τη μεγάλη ευθύνη για το κατάντημα της εταιρείας. Μία εταιρεία, η οποία έχει ηλεκτροδοτήσει από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και το πιο ακριτικό σημείο της χώρας, βρίσκεται λίγο πριν από την οικονομική κατάρρευση» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αδαμίδης και σημείωσε:
«Η ΔΕΗ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση της, διότι ο ίδιος ο μέτοχος προχωρά σε τέτοιου είδους στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να κερδοσκοπήσουν όλοι οι ιδιώτες παραγωγοί και πάροχοι σε βάρος των Ελλήνων καταναλωτών».
Ερωτηθείς εάν εσκεμμένα χρεωκοπούν τη ΔΕΗ για να κερδίσουν ιδιώτες, ο ίδιος απάντησε ότι «δεν υπάρχει πιο σίγουρο και βέβαιο πράγμα στη χώρα».
«Έχουμε μία εταιρεία υπό κατάρρευση. Εάν καταρρεύσει η εταιρεία θα καταρρεύσει και η ελληνική οικονομία. Η εταιρεία βρίσκεται σε τόσο δύσκολη φάση όπου δεν μπορεί εύκολα να ανατροφοδοτήσει τα δάνεια της. Το 2019 θα είναι μία δύσκολη χρονιά» ανέφερε και σημείωσε ότι δεν αμφισβητεί το πόρισμα της McKenzie «εκτός από το γεγονός ότι θα πρέπει να προχωρήσει στην αύξηση των τιμολογίων, δεν χρειάζεται καμία αύξηση και μάλιστα να προχωρήσει και στην κατάργηση της έκπτωσης, όπου επίσης και αυτό θα είναι τραγικό για την εταιρεία. Διότι εάν καταργήσει στους συνεπείς πελάτες η ΔΕΗ το εκπτωτικό τιμολόγιο, τότε όλοι αυτοί θα φύγουν και θα πάνε στους εναλλακτικούς παρόχους και στη ΔΕΗ θα μείνει μόνο ο ‘μουτζούρης’, δηλαδή μόνο τα κοινωνικά τιμολόγια».

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ