Ν. Χαρδαλιάς από Κοζάνη: Από δω ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα στην πρώτη φάση - από εδώ ξεκινά στη δεύτερη

 

 

“Είναι μια κρίσιμη κατάσταση. Δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο, σε όλη την περιοχή και όλη τη χώρα. Ότι πρέπει στις επόμενες ημέρες να εφαρμόσουμε με μεγάλη πειθαρχία και ευλάβεια, τα μέτρα που μας έχουν προτείνει οι επιδημιολόγοι. 

Η χρήση μάσκας, οι αποστάσεις και τα μέτρα που αφορούν την υγιεινή του καθενός, πρέπει να είναι η άμεση προτεραιότητα μας.  

Από δω ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα στην πρώτη φάση, από δω ξεκινά και στη δεύτερη φάση. Είναι ένα στοίχημα που και στην πρώτη φάση το κέρδισε η Δυτική Μακεδονία, και θα το κερδίσει και τώρα.  Είμαστε συντεταγμένοι, οργανωμένοι και σε συνεργασία.  Αντιλαμβανόμαστε την κόπωση, την ένταση και τον εκνευρισμό που υπάρχει. Θέλω να πιστεύω ότι αμέσως μετά το 14μερο τουλάχιστον να επιστρέψουμε στο επίπεδο 3”. Αυτά ήταν τα λόγια του υφυπουργού προστασίας του πολίτη κ. Νίκου Χαρδαλιά κατά την επίσκεψή του στη Κοζάνη, λίγο μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που έγινε στο κτίριο της πρώην νομαρχίας Κοζάνης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι 5 Δήμαρχοι της Π.Ε Κοζάνης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κασαπίδης απηύθυνε έκκληση στους Δυτικομακεδόνες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις από Κοζάνη σε Καστοριά και το αντίστροφο, συμπληρώνοντας:  “Έτσι ώστε όλοι μαζί να μειώσουμε τα κρούσματα τις επόμενες ημέρες’, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας ανέφερε: “Στην κουβέντα μας τέθηκαν τα ζητήματα από όλες τις πλευρές που προβλημάτιζαν και υπήρχαν ολιγωρίες. Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο πλέον και το μεγάλο στοίχημα, είναι η καραντίνα να κλείσει σε 14 μέρες. Δυστυχώς κάποια πράγματα ξέφυγαν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε’. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς τόνισε: ‘Μετέφερα στον κ. Χαρδαλιά, τα ερωτήματα, τις αγωνίες  τον εκνευρισμό της τοπικής κοινωνίας Εορδαίας για το νέο lockdown” .

Πρέπει να μάθουμε το επόμενο διάστημα να ζούμε με αυτό που ήδη είχαμε ξεχάσει. Αυτό που ζητώ εγώ, είναι να τηρούμαι τα μέτρα”. 

Θανάσης Τέγος

 

 

 

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ