Σύλλογος Υπαλλήλων Νοσοκομείου Κοζάνης & Κέντρων Υγείας - 7 Απριλίου 2020 Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

7 Απριλίου 2020 Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, της Υγείας που δοκιμάζεται σκληρά τους τελευταίους μήνες, εν μέσω της πανδημίας, με τους χιλιάδες νεκρούς και τους εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς.

Ημέρα τιμής ιδιαίτερα για όλους τους υγειονομικούς συναδέλφους, τους “σύγχρονους ήρωες” που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη με τον αόρατο εχθρό. Αυτούς τους ήρωες της Δημόσιας Υγείας που σήμερα κάνουν αυτό που έκαναν πάντα τιμώντας τον όρκο που έδωσαν, παρά τους πενιχρούς μισθούς και τα ελάχιστα εφόδια που διαθέτουν.

Έπρεπε να βιώσουμε μια πανδημία για να αναδειχθεί ο καθημερινός αγώνας όλων των υγειονομικών συναδέλφων που δουλεύουν με κίνδυνο της ζωής τους διεκδικώντας τα αυτονόητα:

Μέτρα Ατομικής Προστασίας.

Κάλυψη των κενών με Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού.

Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Άμεση χρηματοδότηση της Υγείας.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Νοσοκομείου Κοζάνης & Κέντρων Υγείας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων και μαζί με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. και όλα τα συνδικαλιστικά όργανα διεκδικεί:

Την πλήρη κάλυψη όλων των εργαζομένων στις Δημόσιες Δομές Υγείας με επαρκή Μέτρα Ατομικής Προστασίας. Τη διασφάλιση άμεσα των αναγκαίων προμηθειών για όλες τις Δομές Υγείας.

Άμεση πρόσληψη μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών.

Ένταξη όλων των υγειονομικών εργαζομένων στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, ένα πάγιο και δίκαιο αίτημά μας που απαιτείται να γίνει πράξη.

Ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων κλινών ΜΕΘ, ένα διαχρονικό αίτημα που σήμερα έγινε επιτακτική ανάγκη.

Να αυξηθεί άμεσα η διαθεσιμότητα των διαγνωστικών τεστ που σχετίζονται με την πανδημία και να υπάρξει ειδική μέριμνα για τεστ στο υγειονομικό προσωπικό.

Την ενσωμάτωση όλων των Δημόσιων Δομών Υγείας (Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία και ΤΟΜΥ) στο συνολικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας.

Ας γίνει η 7η Απρίλιου 2020 ημέρα στήριξης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Τέλος, ευχόμαστε Δύναμη, Κουράγιο και Υπομονή σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

ΤΟ Δ.Σ.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ