Εργαζόμενες σε σούπερ μάρκετ Κοζάνης «σε απόγνωση»

«ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ «ΑΕΡΑ» ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΓΑΛΑ, ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ»

Σε απόγνωση βρίσκονται εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ της περιοχής, με τις συχνές επισκέψεις πελατών στα καταστήματα χωρίς να υπάρχει όπως τονίζουν ιδιαίτερη ανάγκη.

Μια εργαζομένη σημειώνει:

“Αγαπητοί κύριες και κύριοι απανταχού αναγνώστες αυτού του κειμένου.

θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα να κατανοήσετε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με αυτό που συμβαίνει στα σούπερ μάρκετ.

Εργάζομαι τα τελευταία 15 χρόνια σε αλυσίδα μεγάλης εταιρείας, αυτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες είναι κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια απλά. Είμαστε εκτεθειμένοι όσο οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα αυτήν τη στιγμή και προσπαθούμε με νύχια και με δόντια για απολύμανση και καθαριότητα.

Παρατηρήθηκε να έρχεται πολύς κόσμος να πάρει “αέρα”, να πάρει ένα γάλα, ένα γιαούρτι, δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτή η συνήθεια πρέπει να κοπεί να βγαίνεις στο σούπερ μάρκετ το πρωί να πάρεις το γάλα, το μεσημέρι να έρθεις  πάρεις το ζυμαρικό και το απόγευμα να έρθεις να δεις αν έχει καμία καλή προσφορά.
Όχι αυτή την συνήθεια πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας.

 Σεβαστείτε εμάς που ερχόμαστε σε επαφή με εκατοντάδες άτομα ημερησίως και αγάπη για τον συνάνθρωπο μας να βοηθήσουμε και να εξυπηρετήσουμε να μην λείψει τίποτε από τα ράφια και το ψυγείο του συνανθρώπου μας. Είμαστε τα παιδιά σας”.

 

Άλλη μια εργαζόμενη αναφέρει:

"Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο. Δεν γίνεται να βρισκόμαστε όλοι σε καραντίνα.. να έχει αρρωστήσει και να έχει πεθάνει τόσος κόσμος από τον κορονοιο και κάποιοι να βγαίνουν έξω χωρίς να προστατεύονται..
Έμενα όπως και πολλούς μας υποχρεώνουν τέτοιες μέρες να βρισκόμαστε στην εργασία μας για να μην λείψει τίποτα σε κανένα. Όλοι οι εργαζόμενοι με γάντια και μάσκα και δεν μπορεί από τους 100 πελάτες παράδειγμα οι 10 μόνο να τηρούν τους κανονισμούς. Ρωτάω μια κυρία δεν φοβάστε μην κολλήσετε; και μου απαντάει: σιγά, ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Όχι δεν είναι έτσι κυρία μου.
Μετά από λίγο με φωνάζει μια άλλη κυρία και μου λέει βάλε μου ζάχαρη στο καλάθι.
Ε οχι, έλεος τωρα σ έπιασε ο φόβος μη κολλήσεις; ο καθένας κάνει τα ψώνια του μονός του. Από τη στιγμή που μπορεί είμαι εκεί να σ εξυπηρετώ, δεν είμαι όμως υπηρέτρια σου.
Ένας τρόπος υπάρχει μόνο για να καταλάβουν τι συμβαίνει και να μην αυξηθεί ο αριθμός κρουσμάτων, χωρίς γάντια και μάσκα δεν επιτρέπεται να μπει κανένας σε κανένα σούπερ, φαρμακείο και οποιοδήποτε άλλο κατάστημα.."

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ