Δήμος Κοζάνης: Ο τουρισμός, ένα από τα αναπτυξιακά «κλειδιά» της περιοχής – Συνεδρίαση της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης για το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής 2020

By Ιανουαρίου 16, 2020

Το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής 2020 του Δήμου Κοζάνης τέθηκε σε διαβούλευση στο πλαίσιο της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, παρουσιάστηκε το περίγραμμα του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής που υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, το οποίο περιελάμβανε τους βασικούς άξονες του επιχειρησιακού σχεδιασμού, καθώς και τις κεντρικές στοχεύσεις τουριστικής δράσης.

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστας Κυριακίδης, ο οποίος προήδρευε της επιτροπής, επεσήμανε πως «το κομμάτι της προσέλκυσης επισκεπτών ήταν ξεχασμένο τα προηγούμενα χρόνια, (…) υπάρχουν όμως πολλά θετικά στοιχεία και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορούμε να αναδείξουμε, ώστε η περιοχή να αναδειχθεί σε έναν σημαντικό πόλο έλξης επισκεπτών. (…) Επιτροπές, όπως η σημερινή, έχουν μεγάλη σημασία για εμάς, καθώς μέσα από τις προτάσεις των επιτροπών και τη συμμετοχή φορέων και δημοτών θα μπορέσουμε να αναδείξουμε ζητήματα που αφορούν το δήμο μας. ».

Το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής 2020 του Δήμου Κοζάνης περιελάμβανε σημαντικούς άξονες τουριστικής προβολής, όπως τα μουσεία της περιοχής, τον πολιτισμό και την παράδοση, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, θεματικές διαδρομές, αγροτουρισμό, συμμετοχή σε εκθέσεις, διαδικτυακές εφαρμογές και μία σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών, που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης του τομέα του τουρισμού και την ανάδειξή του σε οικονομικό πυλώνα της περιοχή

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ