ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ-ΔΕΗ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ημερίδες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΔΗΓΟ ΑΓΩΝΩΝ ΙΑΒΕΡΗ

By Σεπτεμβρίου 09, 2019

 

O Διευθυντής Εκπαίδευσης της ΔΕΗ Δημήτρης Καρέλης, με αφορμή το ενημερωτικό περίπτερο που «στήθηκε» το πρωί της Παρασκευής 6/9 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, μίλησε στο “Θ”, για τα εξειδικευμένα προγράμματα/ειδικότητες, που προσφέρει το πιστοποιημένο ΙΕΚ της Επιχείρησης. Επίσης μίλησε και για τις δυο ημερίδες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα που θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου με ομιλητή τον γνωστό οδηγό αγώνων αυτοκινήτου Ιαβέρη, όπου θα μιλήσει για την ασφαλή οδήγηση. Οι δυο εκδηλώσεις γίνονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ΙΕΚ-ΔΕΗ.
 Η φοίτηση στα Ι.Ε.Κ. είναι πέντε (5) συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα (4) εξάμηνα θεωρητικής  και εργαστηριακής κατάρτισης συνολικής διάρκειας έως 1.200 διδακτικές ώρες ειδικότητας, σύμφωνα με τα εγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και σε ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας, συνολικής διάρκειας 960 ωρών. Το «Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων» κατατάσσει τους τίτλους σπουδών που αποκτώνται στη χώρα σε 8 Επίπεδα.
Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που χορηγείται στους αποφοίτους ΙΕΚ μετά από πιστοποίηση, αντιστοιχεί στο 5ο από τα 8 επίπεδα.
Γιατί να επιλέξω το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο

Για το Ισχυρό όνομα της ΔΕΗ
Γιατί η λειτουργία του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο είναι ενταγμένη στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της ΔΕΗ Α.Ε.
Γιατί η Διεύθυνση Εκπαίδευσης άρχισε να λειτουργεί το 1950, παράλληλα με τη ΔΕΗ, ως «Τμήμα Εκπαιδεύσεως και Οργανώσεως» έχοντας ως στόχο την επανακατάρτιση του τεχνικού προσωπικού
Γιατί η Διεύθυνση Εκπαίδευσης το 1964 ίδρυσε και λειτούργησε τη Σχολή Μαθητείας, όπου σ’ αυτήν εισάγονταν με εξετάσεις, μαθητές ηλικίας 15-17 ετών οι οποίοι έπειτα από τριετή εκπαίδευση στελέχωναν τις Μονάδες της ΔΕΗ.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ