Κοζάνη: Ενημέρωση της Π.Ε.Δ, για τα σχέδια του νέου της κτιρίου

By Σεπτεμβρίου 07, 2018

Τα γραφεία και οι χώροι του νέου κτιρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Δυτ. Μακεδονίας, παρουσιάστηκαν χθες, στην διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, στην Κοζάνη.

Πρόκειται για το κτίριο που στεγάζονταν η πρώην συνεταιριστική τράπεζα στην Κοζάνη, όπου μετά την μελέτη διαμόρφωσης του κτιρίου και τις προβλεπόμενες εργασίες, αναμένεται να καλύψει τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της Π.Ε.Δ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αρχιτέκτονα Μηχανικού Νίκου Λεβέντη , «στο νέο κτίριο προβλέπεται να γίνει ενιαίος κεντρικός χώρος με μεγάλη αίθουσα συνεδρίων, συσκέψεων και συνεδριάσεων της Π.Ε.Δ Δυτ. Μακεδονίας», ενώ υπάρχουν και μικρότερα γραφεία. «Η μελέτη αποτυπώνει έναν σύγχρονο σχεδιασμό και παράλληλα μια διαχρονικότητα , η οποία επιδιώκει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, υπογραμμίζοντας ότι «το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες, για να στεγαστεί η Ένωση και οι υπηρεσίες της, στα νέα της γραφεία».

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ