Κοζάνη: Εκδηλώσεις από σήμερα Παρασκευή έως Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Κοζάνη: «Μια φορά κι ένα ….. τσουκάλι» στο Καπνοχώρι
Συνεχίζονται οι παραστάσεις του Θεατροδρομίου Κοζάνης στο πλαίσιο των 36ων Λασσανείων με την καλοκαιρινή παιδική παράσταση «Μια φορά κι ένα… τσουκάλι!». Σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου παράσταση θα δοθεί στην πλατεία του Καπνοχωρίου. Η παράσταση αρχίζει στις 20:15 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κοζάνη: Μουσική απ’ τους Νήσους Φερόε
Ο Mattias Kapnas, με καταγωγή από Ελλάδα (piano), ο Kristian Blak (piano) και ο Mikael Blak (bass) θα μας ταξιδέψουν σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου 21:00 μουσικά στα μικρά και πανέμορφα νησιά Φερόε.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Σύγχρονης Τοπικής Ιστορίας Κοζάνης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Κοζάνη: Δημοτική βραδιά στα Αλώνια
Δημοτική βραδιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου στην πλατεία Αλώνεια στην Κοζάνη στις 9:30 το βράδυ , με την ορχήστρα Δυτικομακεδόνες. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλώνεια. Συμμετέχουν χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλώνεια και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατινής. Είσοδος ελεύθερη.

Κοζάνη: Δημοτική βραδιά στον Άγιο Αθανάσιο
Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Κώστα Τσιοτίκα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στον αύλειο χώρο του 13ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κοζάνη: « Αιανιώτικα 2018»
Εκδηλώσεις με την επωνυμία «Αιανιώτικα 2018» διοργανώνει ο Πολιτιστικός- Μορφωτικός Σύλλογος Αιανής Αιανής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Αιανής «Αλιακμων». Οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου με Δημοτική βραδιά με τον Μάκη Μποροδήμο στο κλαρίνο και τον Δημήτρη Αχνούλα στο τραγούδι, στις 9 το βράδυ. Είσοδος 2 ευρώ. Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει Λαϊκή Βραδιά με τον Μανώλη Σαμαρά και την ορχήστρα του.

Κοζάνη: Μουσική συνάντηση του Γ.Σ Ελίμειας
Μουσικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελίμειας το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Γαύρο. Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική βραδιά παρέα με τους ΔΡΑΠΕΤΕΣ. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Γυμναστηρίου Άνω Κώμης στις 10 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κοζάνη: Ποντιακή βραδιά στο Μαυροδένδρι
Ποντιακή βραδιά στο Μαυροδένδρι θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου. Εμφανίζονται Χωλόπουλος, Σιαμλίδης και Χανταβαρίδης. Την Ποντιακή βραδιά διοργανώνουν ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροδενδρίου, ο Σύλλογος Περιβάλλοντος και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Μαυροδενδρίου. Είσοδος ελεύθερη.

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ