Η Ορθογραφία είναι το Α και το Ω στον γραπτό λόγο!

Έκφρασις»: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας «Έκφρασις» οργανώνει ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ για παιδιά ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ώστε να βελτιώσουν την ορθογραφία τους με έξυπνους και ευχάριστους τρόπους.

 Η Ορθογραφία είναι το Α και το Ω στον γραπτό λόγο! Επίσης, είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στις μέρες μας… Ένα κείμενο, μπορεί να χάσει τελείως την αξία και την ομορφιά του, αν είναι γεμάτο ορθογραφικά λάθη…

Η ορθογραφία πρέπει να μαθαίνεται σε μικρή ηλικία. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διορθώσει κανείς την ορθογραφία του μετά την ηλικία των 14 ετών. Τι ακριβώς κάνουμε στα Μαθήματα Ορθογραφίας:  Αξιοποιούμε κείμενα  Μαθαίνουμε βασικούς κανόνες Ορθογραφίας  Συμβουλευόμαστε λεξικά  Μαθαίνουμε τις οικογένειες των λέξεων  Ενεργοποιούμε το συνειρμό της σκέψης  Κατανοούμε τους κανόνες της γραμματικής, που καθορίζουν και την ορθογραφία των λέξεων  Εξασκούμαστε στον τονισμό, τα σημεία στίξης, τις καταλήξεις ρημάτων ουσιαστικών και επιθέτων, τους κανόνες και τις εξαιρέσεις, τα κεφαλαία και τα μικρά, στα -ο ή -ω, -ι, -υ, -ει, -οι ή -η, -αι ή -ε, στο τελικό –ν… και σε πολλά άλλα… Το πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Τα μαθήματα αρχίζουν τον Νοέμβριο. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 29 Οκτωβρίου. Μάθημα: 1 ώρα/εβδομάδα (60΄) Ισχύει έκπτωση 10% για αδέρφια και για όσους παρακολουθήσουν δύο διαφορετικά εργαστήρια μαθημάτων στον χώρο μας. Υπάρχει δυνατότητα online παρακολούθησης μέσω τηλεκπαίδευσης. Υπεύθυνη: Καραγιάννη Δήμητρα Σ. Μπλιούρα 2, 4ος όροφος Τηλ.24610 29475, 6934812044 www.ekfrasisedu.gr https://www.facebook.com/ekfrasisedu/ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ