Παρουσία του υπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου ο εορτασμός στο Μπούρινο

By Σεπτεμβρίου 26, 2021

Ο εορτασμό της επετείου του Μακεδονικού Αγώνα και της συμπλήρωσης 143 χρόνων από την επανάσταση της επαρχίας Ελίμειας, για την κατάργηση της συνθήκης του Αγίου Στεφάνου,  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή  στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, στο όρος Μπούρινος.

Λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι φετινές εκδηλώσεις και οι καταθέσεις στεφάνων έγιναν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

 Το μήνυμα του υπουργού μεταφορών και υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλου:

“Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γραμμάτων & Τεχνών και τον πρόεδρό  του κ. Αγγέλη Πολυνείκη για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. Ο Μακεδονικός Αγώνας αποτέλεσε μια λαμπρή σελίδα στην μακραίωνη ιστορία του έθνους μας. Ιστορία γραμμένη με αίμα και θυσίες, από Έλληνες που έσπευσαν από κάθε γωνιά του Ελληνισμού για έναν δίκαιο αγώνα, την ελευθερία της Μακεδονίας μας. Σήμερα, με το ίδιο υψηλό φρόνημα, την ίδια πίστη στις δυνατότητες της πατρίδας μας και ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουμε το ίδιο έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα σε στεριά, θάλασσα και αέρα”.

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ