Οι λοιμωξιολόγοι δεν είναι οικονομολόγοι

ΣΑΚΗΣ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

“Οι λοιμωξιολόγοι δεν είναι οικονομολόγοι

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 Το πρόσωπο των ημερών έγινε τόσο στην περιοχή μας, όσο και Πανελλαδικά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, κ. Δραγατσίκας, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το μη άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Κοζάνη.  Το “Θ” επικοινώνησε με τον πρόεδρο ώστε να μας ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο κ. Δραγατσίκας ανέφερε:  “Δεν είμαστε επαίτες.  Είμαστε με το σωστό και το δίκαιο. Είμαστε αγανακτισμένοι και απελπισμένοι.  Οι περισσότεροι συνάδελφοι βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Είμαστε σε απόγνωση. Παρακολουθήσαμε με αγωνία τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών για τις αποζημιώσεις των κλειστών επιχειρήσεων τον μήνα Απρίλιο. Δεν αξίζει καν να τις αναφέρουμε γιατί μιλάμε για αποζημιώσεις κοροϊδίας! Η μόνη λύση είναι το άνοιγμα της Αγοράς! Απαιτούμε δουλειά και όχι επιδόματα κακής ώρας! Όταν χρειάζεται κατά μέσο όρο 6000€ το μήνα μια επιχείρηση για τα πάγια έξοδα μόνο συν την οικογένειά που πρέπει να ζήσει που πολλές φορές είναι περισσότερες από μία αυτά είναι κοροϊδία! Είμαστε μέλη της κοινωνίας, κατανοούμε ότι υπάρχει πρόβλημα στη περιοχή και τα νοσοκομεία μας , αλλά από τη στιγμή που όλα είναι ανοικτά (εργοστάσια, γραφεία, υπηρεσίες, κομμωτήρια) θεωρούμε αδιανόητο να είμαστε εμείς κλειστά , να είμαστε το εξιλαστήριο θύμα! Απαιτούμε το άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων μας από τη στιγμή που οι αποζημιώσεις είναι εξευτελιστικές”. 

Σε ερώτηση μας για το πως σχολιάζει την πρόθεσή συνάδελφων του, σε Θεσσαλονίκη- Πάτρα να ανοίξουν τα μαγαζιά τους παρά την απαγόρευση, μας είπε:

“Εμείς τηρήσαμε μια υπεύθυνη στάση. Δεν θέλαμε να προκαλέσουμε γιατί τα νοσοκομεία μας είναι γεμάτα με ασθενείς. Σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για τη ζωή. Αφού πρέπει να κλείσουμε, να κλείσουμε αλλά να πάρουμε μια σοβαρή αποζημίωση”.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
Tharos.gr Logo
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ