Άμεση αντικατάστασή του Αθ. Δερμιτζάκη από τη θέση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής

 Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΖΗΤΑ

Άμεση αντικατάσταση του Αθ. Δερμιτζάκη από τη θέση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής

 ME  ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ

 Την άμεση αντικατάστασή του Αθ. Δερμιτζάκη από τη θέση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής ζητά ο Βαγγέλης Σημανδράκος με επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά:

Αξιότιμη κα Πρόεδρε, 

Κατόπιν των γεγονότων των τελευταίων ημερών σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου κ. Αθ. Χ. Δερμιτζάκη, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξή μας «Κοζάνη Μπροστά», διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση ως προς την εκπροσώπηση της παράταξης στα όργανα εποπτείας του Δήμου Κοζάνης.  

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των τριών παρατάξεων που στηρίζουν σήμερα τη Δημοτική Αρχή, θεωρήθηκε ότι η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης θα έπρεπε να εκπροσωπηθεί από σύμβουλο της παράταξής μας, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν ευρύτερη εκπροσώπηση όλων των μελών των παρατάξεων στα όργανα του Δήμου Κοζάνης.  

Έπειτα από την απόφαση που έλαβε ο κ. Δερμιτζάκης να ανεξαρτητοποιηθεί, προκύπτει μια διαφορετική κατάσταση, καθώς ο ίδιος με την ανεξαρτητοποίησή του δεν εκφράζει την ενότητα της Δημοτικής Αρχής, πόσο μάλλον την παράταξή μας.  

Στο πλαίσιο αυτό ζητούμε την άμεση αντικατάστασή του από πρόσωπο που θα υποδείξει ο Δήμαρχος Κοζάνης, ο οποίος είναι και αρμόδιος για τον ορισμό των προέδρων του Δ.Σ. των Σχολικών Επιτροπών.  

 

 

 

Last modified on Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 10:48

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
Tharos.gr Logo
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ