«Κάθοδος» Βοϊωτών στην Αθήνα για τα διόδια - Χρήστος Ζευκλής: «Τώρα ξεκινάει ο αγώνας»

By Ιανουαρίου 24, 2021

ΤΟ  ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΡΤΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Σύσκεψη θα γίνει αύριο Τρίτη 26 Ιανουαρίου στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών για το θέμα των διοδίων της Σιάτιστας, που πλέον παίρνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς Δημοτική αρχή, αντιπολίτευση, φορείς και πολίτες της περιοχής, δεν θέλουν τα διόδια σε καμιά περίπτωση.  Στη συνάντηση, θα βρίσκονται  οι βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης, και εκπρόσωποι του Δήμου Βοϊου. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου.

“Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη η λειτουργία των διοδίων στην περιοχή μας,  τόνισε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Ζευκλής, για να προσθέσει: “Το υπουργείο δεν έλαβε υπόψιν τις αντιδράσεις μας. Θα συνεχίσουμε όμως μέχρι να βρούμε το δίκιο μας.  Εμείς επιδιώξαμε τον διάλογο. Τώρα ξεκινάει ο αγώνας. Ο μόνος αγώνας που είναι χαμένος είναι αυτός που δεν δίνεις. Εγώ σαν Δήμαρχος δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια.  Ρίχνω όλο το βάρος στον Υπουργό τον κ. Καραμανλή. Σε μια λάθος εποχή όπου είμαστε κλεισμένοι πάρθηκε αυτή η απόφαση. Σαν τον κλέφτη έρχεται και βγάζει αυτή την απόφαση. Απαιτούμε να μας ακούσουν”.  Και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όπως είπε η κυρία Καλλιόπη Κυριακίδου Αντιπεριφερειάρχης είναι στο πλευρό της περιοχής “στο μέτρο που μπορεί”, ενώ ανέφερε πως έχει “βγει” και αντίστοιχο ψήφισμα.

Τέλος να σημειωθεί πως με απόφαση του ΓΕΕΘΑ το στρατόπεδο Πόρτη Νεαπόλεως του Δήμου Βοΐου εξαιρείται, οριστικά, ως υποψήφιο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών/Προσφύγων”. 

 

 

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ