Ανακαίνιση Κοινοτικού κτιρίου στον οικισμό Κλήματος Αξιοκάστρου

Υπογράφηκε την Δευτέρα 9/11 μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του αναδόχου «ΚΑΡΑΒΕΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ», η σύμβαση που αφορά την ανακαίνιση και αποκατάσταση του κοινοτικού κτιρίου του οικισμού Κλήματος στην τοπική κοινότητα Αξιοκάστρου του Δήμου Βοΐου.

Πιο αναλυτικά το φυσικό αντικείμενο της παρέμβασης προβλέπει την αποκατάσταση και επισκευή βλαβών στο κοινοτικό κτίριο και πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες που αφορούν την καθαίρεση των φθαρμένων μερών, εκ νέου επικεράμωση και επισκευή της στέγης, τοποθέτηση υδρορροών, επισκευές στις τουαλέτες, τοποθέτηση ψευδοροφής από γυψοσανίδες, χρωματισμός του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

Η χρηματοδότηση της παραπάνω δράσης θα πραγματοποιηθεί από πιστώσεις του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής 2012-2016 (Ε.Α.Π. 2012-2016).

Η εν λόγο παρέμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης των μικρών οικισμών του Δήμου μας και θα συμβάλλει τόσο στην αισθητική αναβάθμιση του οικισμού όσο και στην διάσωση του κτιρίου.

 

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ