Χρυσούλα Μαρκούση Δημοτική σύμβουλος Δήμου Βοϊου: “Η αλαζονεία και η αγένεια, χαρακτηριστικά στοιχεία του Δημάρχου, Χρήστου Ζευκλή”

 

Για πολιτική λάσπης από τον Δήμο Βοίου “διασπείροντας διχόνοια και παραπληροφόρηση στους πολίτες του δήμου”, κάνει λόγο η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βοίου, κ . Χρυσούλα Μαρκούση μέσω ανάρτησης της, σε μεσώ κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρει:

“Η πολιτική λάσπης συνεχίζεται στον δήμο Βοιου διασπείροντας διχόνοια και παραπληροφόρηση στους πολίτες του δήμου.

Η αλαζονία και η αγένεια χαρακτηριστικά στοιχεία του δημάρχου Χρήστου ζευκλη ιδιαίτερα στην σημερινή συνεδρίαση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Νεάπολης. Η αδυναμία να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα δημοτικών συμβούλων τον οδηγεί σε απρεπεις χαρακτηρισμούς σε συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, οπως κι επίσης να διαστρεβλώνει με θράσος προτάσεις μας. Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση μου που αφορούσε την δημιουργία δύο τμημάτων των Δημοσίων ΙΕΚ στην Ερατυρα έσπευσα να συγχαρώ την κοινότητα Εράτυρας για την προσπάθεια τους να λειτουργήσουν στην Ερατυρα τα δύο αυτά τμήματα και να ρωτήσω τον δήμαρχο, ο οποίος γνώριζε αυτην την αξιόλογη δράση, γιατί να μην γίνουν και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Βοιου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε τμήματα των δημοσίων ΙΕΚ περισσότεροι νέοι απο απομακρυσμένες περιοχές του Βοιου. Η απάντηση του Δημάρχου ήταν τι σας πειράζει που θα γίνουν τα τμήματα στην Εράτυρα. Αυτό κατάλαβε. Η μάλλον αυτό έχει μάθει καλά να διασπείρει "αλλοιωμένα λόγια". Σίγουρα συγχαίρω την κίνηση αυτή της κοινότητας Εράτυρας η οποία έγινε σε συνεργασία με τον δήμο για να μπορέσει να στηθεί. Άρα ο δήμαρχος γνώριζε και θα μπορούσε να κάνει προτάσεις και για άλλες περιοχές του Βοιου.
Επίσης υποκριτική είναι η στάση του για κατάθεση προτάσεων από την αντιπολίτευση στα πλαίσια της επίσκεψης του κ. Μουσουρουλη το Σάββατο στο δημαρχείο Σιάτιστας στα πλαίσια του προγράμματος για την μεταλιγνιτικη εποχή. Επί λέξιν ο δήμαρχος αναφέρει ότι αυτός έχει 4-5 προτάσεις κι ας καταθέσει και καμία άλλη η αντιπολίτευση. Γιατί; για να γεμίσει την σελίδα; οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι η δημοτική αρχή δεν έχει σχέδιο, δεν έχει κανένα όραμα για το τόπο και η αλαζονεία δεν την αφήνει τουλάχιστον να ακούσει τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης που είναι άνθρωποι με σημαντική εμπειρία στα κοινά”.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ