Λαβωμένος ο Ερντογάν στη συνάντηση με Μπάιντεν

Ο Μαξ Χόφμαν εκτιμά ότι θα εξελιχθεί χωρίς εντάσεις η πρώτη συνάντηση Μπάιντεν και Ερντογάν, παρά το «ευρύ φάσμα» των «βαθύτατων διαφωνιών μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας». «Νομίζω ότι υπάρχει μια επιθυμία στην τουρκική πλευρά να γυρίσει σελίδα με τις ΗΠΑ» επισημαίνει

Λαβωμένος προσέρχεται στη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εκτιμά ο Μαξ Χόφμαν, Διευθυντής Εξωτερικής Πολιτικής του Κέντρου για την Αμερικανική Πρόοδο.

Ο Μαξ Χόφμαν σε συνέντευξή του εκτιμά ότι θα εξελιχθεί χωρίς εντάσεις η πρώτη συνάντηση Μπάιντεν και Ερντογάν, παρά το «ευρύ φάσμα» των «βαθύτατων διαφωνιών μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας».

«Νομίζω ότι υπάρχει μια επιθυμία στην τουρκική πλευρά να γυρίσει σελίδα με τις ΗΠΑ» επισημαίνει και υπογραμμίζει ότι «ο Ερντογάν προσέρχεται σε αυτή τη συνάντηση βαθιά λαβωμένος στο μέτωπο της οικονομίας, αλλά και στο εσωτερικό πολιτικό μέτωπο. Και από την πλευρά Μπάιντεν υπάρχει η διάθεση να διαχειριστούν την κατάσταση με την Τουρκία. Σε καμία περίπτωση με παραχωρήσεις, αλλά με μια προσπάθεια για συνεργασία στα πεδία που υπάρχει σύγκλιση και να γίνει μια διαχείριση των εντάσεων στα πεδία που υπάρχει διαφωνία μεταξύ των δύο χωρών».

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ