Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Απάντηση σε σχόλιο του κ. Κωνσταντόπουλου

Αναγνωρίζουμε το «πάθος» του κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου να θέλει πάντα να πει την τελευταία κουβέντα – με δεδομένο ότι έχει τον απαραίτητο χρόνο - όταν όμως αυτή η κουβέντα περιέχει ανακρίβειες είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε.

Συνεχίζει να διαφεύγει του κ. Κωνσταντόπουλου ότι άφησε ανεξόφλητες δαπάνες αποχιονισμού της περιόδου 2011-14 προκαλώντας έτσι ακόμη και τους ανθρώπους τους οποίους ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα τους αποπληρώσει άμεσα. Είναι συνηθισμένος σε αυτό όπως τότε που έλεγε ότι έχει μηδενίσει το χρέος του δήμου αλλά ταυτόχρονα του διέφευγαν από τη μνήμη περίπου 5εκ. χρέους συν αυτά που ακόμη και τώρα έρχονται με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

Για τον ίδιο βέβαια η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης και προσωπικής προβολής και όχι εποικοδομητικού διαλόγου, εκεί όπου για ακόμη μία φορά βρέθηκαν να μας εγκαλούν συγκεκριμένοι Πρόεδροι και εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων που κατά σύμπτωση έχουν εκλεγεί με τον συνδυασμό του. Την ίδια ώρα που απλοί δημότες των εν λόγω οικισμών υπογράμμιζαν την άμεση αντίδραση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας του δήμου κατανοώντας ταυτόχρονα τις προτεραιότητες που είχαν δοθεί και είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία.

Όσο για τα περί ψυχραιμίας αναγνωρίζουμε ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος την έχει χάσει προ πολλού αδυνατώντας να καταλάβει ότι δεν είναι αυτός δήμαρχος. Το ζήτημα είναι ότι με τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωπαραταξιακό του πεδίο ούτε πρόκειται να τη βρει. Και κάπου εκεί μπερδεύει την εποικοδομητική αντιπολίτευση με την αντιπολίτευση του φαίνεσθε και του εντυπωσιασμού προσπαθώντας να καλύψει δικές του αδυναμίες.

Αναφέρεται επίσης και σε κυκλώματα παραεξουσίας, μάλλον γνωρίζει κάτι παραπάνω από τέτοιες καταστάσεις κατά τη δική του θητεία.

Είναι προφανές ότι ο πρώην δήμαρχος αδυνατεί να κατανοήσει πως η Δημοτική Αρχή παρά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καταφέρνει να δίνει λύσεις ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις όπως είναι μία σφοδρή κακοκαιρία. Ο ίδιος θα ήλπιζε σε κάτι άλλο.

Εμείς να επαναλάβουμε ότι ο αποχιονισμός εξελίχθηκε σύμφωνα με τις προτεραιότητες που είχαν τεθεί, με γρήγορους ρυθμούς, και αφορούσε όλη την επικράτεια του δήμου, κάτι που επίσης συνεχίζει να ξεχνά ο κ. Κωνσταντόπουλος.

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ