Φιλοπρόοδος Κοζάνης: Μετάδοση εκδήλωσης – Ευχές και υποσχέσεις στο καλωσόρισμα της νέας χρονιάς

By Ιανουαρίου 06, 2021

Με ένα νοσταλγικό μουσικό αφιέρωμα, καλωσορίζει τη νέα χρονιά ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος και την Παρασκευή 8/1/21 μετά των Φώτων, επέλεξε να σας κρατήσει συντροφιά, μεταδίδοντας το, στις 10.30 το βράδυ, από τις συχνότητες του TOP CHANNEL.

Το καλοκαίρι του 1998, ο εξαίρετος φίλος και σολίστας του σαξοφώνου, Θανάσης Αραπίδης, στην Αυλή του Αρχοντικού Γ. Τιάλιου, παρουσιάζει τον μεγάλο Συνθέτη και Μαέστρο, σε μία από τις τελευταίες ζωντανές του εμφανίσεις, τον Γιώργο Μουζάκη, που σάλπισε με τη θρυλική του τρομπέτα ένα αξέχαστο μουσικό δίωρο αφιέρωμα, υπογραμμίζοντας ο ίδιος, την πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή μουσική του πορεία.

Μαζί τους στο τραγούδι, η Κλειώ Δενάρδου και ο Τέρης Χρυσός, σπουδαίοι ερμηνευτές, που μεσουράνησαν στην εποχή του ελαφρού τραγουδιού καθώς και ο γιος του συνθέτη, Ζάχος Μουζάκης στο πιάνο.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε επανάληψη, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12.30 το μεσημέρι.

Ευχόμαστε και αναμένουμε όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, η τοπική, αλληλέγγυα κοινωνία της Κοζάνης, διεγείροντας τα δικά της αντανακλαστικά, να αγκαλιάσει με θέρμη τις επαγγελματικές ομάδες που έχουν πληγεί βαθύτατα, και ακόμα δοκιμάζονται από τον κορονοϊό (Λιανεμπόριο, Εστίαση, παροχή υπηρεσιών), προσφέροντας τες, στη μεγάλη  κοινωνική «Φούσκα» του τόπου μας, τις πρώτες θέσεις στήριξης και συμπαράστασής μας.

 

Δίνουμε υπόσχεση, όταν σημάνει το τέλος της υγειονομικής αυτής κρίσης, να προσκαλέσουμε, όλες και όλους σας, στην φιλόξενη αυλή μας, με πρώτους όλους τους εργαζόμενους στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο μας, σε μια μεγάλη Γιορτή Απελευθέρωσης, για να δοθεί κι από δω το μήνυμα ότι νίκησε ξανά η ζωή…

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Το Δ.Σ

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ