Μετάδοση εκδήλωσης «Κόλιαντα Μπάμπου» του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης  

By Δεκεμβρίου 23, 2020

 

 

Περιδιαβαίνοντας τα σαράντα χρόνια του Συλλόγου και καθώς διανύουμε το τρίτο «γιορτινό» Lock Down, ανασύραμε ακόμη μια εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε παραμονές Χριστουγέννων του 2004 για να μεταδοθεί την Τετάρτη 23/12/2020 στις 10.30 το βράδυ  από το φιλόξενο κανάλι του TOP.

Πρόκειται για την Ηθο-λαογραφική παράσταση με τίτλο «ΚΟΛΙΑΝΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥ» σε κείμενα, αφήγηση και σκηνοθεσία του Γιώργου Παφίλη, καταξιωμένου ερευνητή της κοζανίτικης λαϊκής μας παράδοσης.

Έγινε κατορθωτό το ζωντάνεμα των καλάντων καθώς συντελεστές και θεατές, στο παλιό Κοζανίτικο αρχοντικό, ήρθαν πολύ κοντά στην αναβίωση για τους μεγαλύτερους και στη γνωριμία για τους μικρότερους, των εθίμων στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Στην παράσταση συμμετείχαν ακόμη η Αγγελική Δήμου-Ρούση, η Θεοδώρα Δράμαλη και τα παιδιά του 13ου Δημοτικού Σχολείου υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου τους Κώστα Χρυσάκη.

Με τη μετάδοση της παραπάνω επίκαιρης εκδήλωσης, προσεγγίζουμε με γλυκό και νοσταλγικό τρόπο στα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα.

Την Πέμπτη 23/12 στις 12.30 το μεσημέρι, θα επαναληφθεί η μετάδοση για να ακουστούν κάλαντα από τα παιδιά, στα σπίτια μας, έστω και τηλεοπτικά.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ.

Το Δ.Σ

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ