ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Ρατσισμός & Κοινωνική Ενσωμάτωση  

By Δεκεμβρίου 15, 2020

 

H ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ALL IN (Πρόγραμμα Europe for Citizens) οργανώνει σε συνεργασία με τον εταίρο του έργου από την Κύπρο, δημόσια διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Ρατσισμός και Κοινωνική Ενσωμάτωση.

 Η ανοικτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 και διαρκέσει 45 λεπτά, με ώρα έναρξης 14:00 και ώρα λήξης 14:45.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση απαιτείται η συμπλήρωση μιας πολύ σύντομης φόρμας, την οποία μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://forms.gle/XTMt8TGRjuAFtLGE6 

Στη συνέχεια μπορείτε να λάβετε μέρος στην Εκδήλωση, μέσω της Πλατφόρμας Microsoft Teams πατώντας το πεδίο Click here to join the meeting στον παρακάτω σύνδεσμο:

Microsoft Teams meeting

Join on your computer

Click here to join the meeting

Learn More

Σημειώνεται ότι η Διάλεξη που θα γίνει από τον Δρ. Χατζιωάννου Χρήστο, θα είναι στα αγγλικά.

 

Περισσότερες Πληροφορίες για το έργο ALL IN, παρατίθενται παρακάτω:

Έργο: ALL IN: Από τον διαπολιτισμικό διάλογο στην κοινωνική ενσωμάτωση

Το έργο ALL IN έχει στόχο την αύξηση της ευαισθητοποίησης αναφορικά με την ενσωμάτωση των οικονομικών μεταναστών και προσφύγων στις τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο αυτό ενθαρρύνει τον διαπολιτισμικό διάλογο στο τοπικό επίπεδο αποσκοπώντας στην αντιμετώπιση της μισαλλοδοξίας, της ξενοφοβίας και της έλλειψης σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στο πλαίσιο του έργου θα διοργανωθούν 7 εκδηλώσεις διακρατικού χαρακτήρα μέσα από τις οποίες θα πραγματοποιηθούν επιτόπιες επισκέψεις, θα οργανωθούν συζητήσεις σε ομάδες και εργαστήρια και θα γίνει συστηματική ανταλλαγή διαφορετικών πρακτικών ενσωμάτωσης.

Εταιρικό Σχήμα: (1) Regionalna razvojna agencija Zasavje (SL) (Επικεφαλής Εταίρος), (2) ENTRO STUDI CITTA DI FOLIGNO ASSOCIAZIONE (IT), (3) FUNDACJA INSTYTUT STUDIOW WSCHODNICH(PL),  (4) ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας (GR), (5) THE MUNICIPALITY OF PEGEIA (CY), (6) RUSTVO ZA RAZVIJANJE PROSTOVOLJNEGA DELA NOVO MESTO (SL), (7) Domovik (KS), ENTAR ZA DEMOKRATIJU I LJUDSKA PRAVA UDRUZENJE (MR).

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ