Θεοδωρικάκος: Εκτακτη οικονομική ενίσχυση σε Βελβεντό και Λαγκαδά, που επλήγησαν σοβαρά από την κακοκαιρία – 150.000 ευρώ σε κάθε Δήμο

Θεοδωρικάκος: Εκτακτη οικονομική ενίσχυση σε Βελβεντό και Λαγκαδά, που επλήγησαν σοβαρά από την κακοκαιρία – 150.000 ευρώ σε κάθε Δήμο Θεοδωρικάκος: Εκτακτη οικονομική ενίσχυση σε Βελβεντό και Λαγκαδά, που επλήγησαν σοβαρά από την κακοκαιρία – 150.000 ευρώ σε κάθε Δήμο

Μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση στις περιοχές που επλήγησαν σφόδρα κατά τη χθεσινή κακοκαιρία ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επικοινώνησε το πρωί με τους δημάρχους Βελβεντού Εμμανουήλ Στεργίου και Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη, που χτυπήθηκαν από τα φαινόμενα, και ενημερώθηκε για τις ζημιές που υπέστησαν οι δήμοι τους από τη χθεσινή θεομηνία.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου εγκρίθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση από 150.000 ευρώ για κάθε δήμο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πρώτες βασικές ανάγκες από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στις δύο περιοχές.
Πηγή: iefimerida.gr

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ