Πρωτιά «χτύπησε» το ΕΠΑΛ Σερβίων

Στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας

Την Πρώτη θέση στον όμιλο της και την 6η στη γενική κατάταξη κατέκτησε η ομάδα YOLO του ΕΠΑ.Λ. Σερβίων που συμμετείχε στον Εθνικό Τελικό του Young Business Talents 2017-2018, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αθήνα.

Το σχολείο συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά, με δύο ομάδες από τις τρεις που προκρίθηκαν από την Π.Ε. Κοζάνης.

Το Young Business Talents είναι ένας διαγωνισμός με επιχειρηματικό προσομοιωτή (business simulator) για μαθητές Λυκείου (Γενικών και ΕΠΑ.Λ.) 15-22 ετών που επιτρέπει στους μαθητές να εξασκηθούν στη λήψη όλων των αποφάσεων που λαμβάνονται μέσα σε μια εταιρεία, την εταιρεία της Ομάδας τους. Μέσω του εξελιγμένου προσομοιωτή 3ης γενιάς, οι νεαροί εικονικοί επιχειρηματίες καταστρώνουν επιχειρηματικά σχέδια που περιλαμβάνουν αποφάσεις για την παραγωγή, τη χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό των εταιρειών τους.

Ο Διαγωνισμός Young Business Talents γίνεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και πραγματοποιείται παράλληλα σε χώρες της Ε.Ε. και στο Μεξικό με πάνω από 20.000 συμμετοχές μαθητών Λυκείων.

Ο Διευθυντής Κυριάκος του σχολείου Μ. Τσολακίδης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές Παλιανόπουλο Ηλία, Μίχου Φωτεινή και Κουρκούτα Ελευθερία για τη διάκρισή τους καθώς και στους μαθητές Παπαδημητρίου Στεφανία, Λαμπροπούλου Αριστέα, Κουρκούτα Αχιλλέα και Μέτκο Ερσιόν για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Επίσης Θερμά συγχαρητήρια και στην εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Χατζηγεωργίου Σοφία για την καθοδήγηση και στήριξη των μαθητών καθόλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

«Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΜΕΤΕ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνο Μεσσήνη για την γενναιόδωρη χορηγία στο σχολείο μας προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των μαθητών καθώς και το ΚΤΕΛ Α.Ε. Κοζάνης για την έκπτωση στα εισιτήρια μετακίνησης», καταλήγει ο κ. Διευθυντής.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ