Ο Αγώνας Ανάβασης "Γεώργιος Πράσσος" ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ

By Σεπτεμβρίου 04, 2019

Σε έντονο  συγκινησιακό κλίμα διεξήχθη το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 17:30μ.μ  ο 1ος Αγώνας Ανάβασης Αγίας Παρασκευής «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ»,  στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων.
   Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 55 ποδηλάτες όλων των ηλικιών από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Η διαδρομή του αγώνα ήταν η εξής : Χαλαρή πορεία των ποδηλατών από την Κεντρική Πλατεία Σερβίων μέχρι και την διασταύρωση Βελβεντού – Πλατανορεύματος. Εκκίνηση του αγώνα από το ίδιο σημείο μέχρι και την είσοδο της Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου μια διαδρομή 10Km με ιδιαίτερα μεγάλη κλίση.
Η   Γενική κατάταξη των τριών πρώτων ποδηλατών ήταν η εξής :

   1ος     Κανελλόπουλος   Σταύρος           με χρόνο 34:50 λεπτά
   2ος     Δουβετζίδης     Δημήτριος        με χρόνο   36:00 λεπτά
   3ος     Ζέττας             Αθανάσιος           με χρόνο 36:02   λεπτά

   Ακολούθησε του αγώνα στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων η βράβευση των τριών πρώτων αθλητών αλλά και ανά επί μέρους κατηγορία η πρώτη τριάδα κάθε μιας.
   Διοργανωτές του αγώνα ήταν : Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου , ο Αιμοδοτικός σύλλογος Σερβίων , o Ποδηλατικός σύλλογος Σερβίων , ο Μορφωτικός Όμιλος Πλατανορεύματος , ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερβίων και ο Σύλλογος Γυναικών Σερβίων κ.α.
   Ευχή τόσο των διοργανωτών όσο και των αθλητών είναι η καθιέρωση του αγώνα στην μνήμη του Γιώργου Πράσσου με κεντρικό μήνυμα τον «Σεβασμό των οδηγών προς τους Ποδηλάτες».

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ