Βασίλης Κωνσταντόπουλος και «Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων»: Συνάντηση εργασίας στην ΑΝΚΟ

Σέρβια, 16/5/2019

Επίσκεψη στην Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας – ΑΝΚΟ πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων Βασίλης Κωνσταντόπουλος με συνεργάτες του. Ο γενικός διευθυντής της ΑΝΚΟ κ. Γιώργος Αμανατίδης μετά τη σύντομη ενημέρωση για την εταιρεία, αναφέρθηκε στα ολοκληρωμένα έργα που μελέτησε και εκπόνησε η εταιρεία σε συνεργασία με το Δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο την περίοδο 2011-2014, όπως τις υδρεύσεις 6 χωριών, Βαθύλακκο, Μεσιανή, Ροδίτη, Ίμερα, Λάβα και Καστανιά, το πολιτιστικό κέντρο Σερβίων, την ανάπλαση Σερβίων, τους βιολογικούς καθαρισμούς κ.α.

Ακολούθησαν ενημερώσεις από τον Διευθυντή Προγραμμάτων κ. Τάσο Σιδηρόπουλο για τους άξονες στήριξης των ΟΤΑ, τον Διευθυντή Υποδομών κ. Γιάννη Γκίνη και τον Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών κ. Μανώλη Πατσιλιά σχετικά με τις μελέτες και προμελέτες που υπάρχουν για την περιοχή μας για την κατασκευή έργων όπως η είσοδος της πόλης των Σερβίων, η β’ φάση της ανάπλασης, ολοκλήρωση βιολογικών, αρδευτικά, κα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων Βασίλης Κωνσταντόπουλος ευχαρίστησε την ΑΝΚΟ για την προηγούμενη θετική συνεργασία, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του προς την εταιρεία και δήλωσε ότι εάν επιλέξει ο λαός τη «Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων», οι εκκρεμείς μελέτες θα ολοκληρωθούν και με την συμβολή της ΑΝΚΟ, θα πραγματοποιηθούν νέα έργα.

Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ