Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου Σερβίων, Κασσάνδρα Δημοπούλου, σκηνοθετεί ξανά την όπερα του Giacomo Puccini “La Boheme” («Μποέμ») στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

By Ιανουαρίου 22, 2019

Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου Σερβίων, Κασσάνδρα Δημοπούλου, σκηνοθετεί ξανά την όπερα του Giacomo Puccini “La Boheme” («Μποέμ») στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε επανάληψη, στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

Η παραγωγή είναι της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδας, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και την Θεατρική Ομάδα Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα» (σκηνογραφία: Γιώργος Λεπίδας).

Τη μουσική διεύθυνση της Ορχήστρας «Φιλαρμονία Αθηνών» έχει ο αρχιμουσικός Βύρων Φιδετζής και την Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης η Μαέστρος Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Με αυτή την αφορμή, η κα Δημοπούλου καλεί όσα παιδιά (ηλικία από 8 έως 16 χρονών) που σπουδάζουν μουσική στο Δ.Ω.Σ. –αλλά και σε άλλους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού- ή που είναι σε κάποια χορωδία κι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν συμπληρωματικά την παιδική χορωδία που συμμετέχει στην όπερα. Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και ακρόαση για να επιλεχθεί ένα παιδί (από 8 έως 11 χρονών) για το παιδικό σολιστικό μέρος που υπάρχει στη 2η πράξη.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει από τους γονείς ηλεκτρονικά στο email:secretary.k.dimopoulou@gmail.com, ή να παραδοθεί γραπτώς στην κα Γεωργία.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ θα γίνουν δεκτές έως και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

Από τη Διεύθυνση

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ