Κοζάνη: Θ. Καρυπίδης: Το επόμενο διάστημα οι αποφάσεις της κυβέρνησης για ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει εκ νέου συζήτηση με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και τον Υπουργό Αλέξη Χαρίτση,  όπου θα υπάρξουν οι τελικές τοποθετήσεις και απαντήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης,  εάν θα ενταχθεί και το Βελβεντό μέσα στην διαδικασία ανεξαρτητοποίησης όπως προσδιορίζεται και για τέσσερις ή πέντε ακόμη περιοχές από την νησιωτική Ελλάδα και την Κρήτη.

Αυτό ανέφερε στο περιθώριο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης,  απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ Κοζάνης κατά πόσο είναι εφικτή η ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού. Τόνισε πως οι όποιες αλλαγές αποφασιστούν θα βασιστούν σε τροπολογία καθώς η όλη διαδικασία πρέπει να κλείσει το επόμενο διάστημα για να μπορέσουν οι Δήμοι που θα προκύψουν με την νέα τους μορφή να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια και οι πολίτες να κάνουν τις επιλογές τους.

Ο κ. Καρυπίδης τόνισε με έμφαση πως υπήρξαν κατ επανάληψη συναντήσεις και συζητήσεις στις οποίες αναπτύχθηκε η τεκμηρίωση του δίκαιου αιτήματος της Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού,  τόσο με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου όσο και σε επίπεδο Πρωθυπουργού, ενώ με βάση και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η περίπτωση του Βελβεντού καθίσταται ιδιαίτερη σε σχέση με άλλες περιοχές.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ