Συνάντηση του Λ. Μαλούτα με επαγγελματίες

By Ιανουαρίου 16, 2021

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ  ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τους εκπροσώπους των σωματείων εμπόρων και παραγωγών λαϊκών αγορών, Σαββουλίδη Χρήστο, Σταυρίδη Μάρκο, Σταυρίδη Παναγιώτη και  Παπαντωνίου Κώστα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσε ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και  Επιχειρηματικότητας Κώστας Κυριακίδης, ενώ παρέστη και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών Γιώργος Αγραφιώτης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης εκφράστηκε η αγανάκτηση των επαγγελματιών αναφορικά με το παρατεταμένο και αδικαιολόγητο κλείσιμο των λαϊκών αγορών του Δήμου Κοζάνης. Επίσης, εκφράστηκε η πεποίθηση ότι η λαϊκές αγορές έπρεπε να λειτουργήσουν κανονικά όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τόσο για την επάρκεια των προϊόντων όσο και για την αποφυγή συγχρωτισμού στα σουπερμάρκετ.

Επιπλέον, επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα της παρουσίας παραγωγών από γειτονικές περιοχές, με την πρόταση που κατατέθηκε να είναι η αποφυγή παρουσίας παραγωγών από άλλες περιφέρειες για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Τέλος, οι επαγγελματίες δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια λειτουργίας της λαϊκής αγοράς για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η υγειονομική κρίση, εφόσον φυσικά επιτραπεί από την Πολιτεία η επανέναρξη λειτουργίας τους.

Οι ιθύνοντες του Δήμου Κοζάνης ανέλαβαν την υποχρέωση για την βελτίωση του ήδη πολύ καλού επιπέδου λειτουργίας των λαϊκών αγορών. 

Last modified on Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 08:00
Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ